Anasayfa > Sanat Haberleri > Space Jam 2 Fragmanı İzleyicilerin Beğenisine Sunuldu

Space Jam 2 Fragmanı İzleyicilerin Beğenisine Sunuldu

Yılın en eğlenceli filmlerinden olmaya aday Space Jam 2 fragmanı ile ilk kez izleyicilerin karşısına çıktı. Detaylar haberimizde.

Takvimler 1996 yılını gösterirken başrol koltuğunda basketbolun efsane isimlerinden olan Michael Jordan‘ın oturduğu Space Jam vizyona girdi. Michael Jordan‘ın yanı sıra başrol koltuğunu paylaşan diğer isimler ise başta Bugs Bunny olmak üzere hepimizin tanıdığı Looney Tunes karaterleriydi. IMDB puanı 6,5 olsa da çıkış yaptığı dönemde izleyiciler tarafından olumlu yorumlarla karşılanan, günümüzde ise bir klasik mertebesinde olmasa da hala unutulmazlar arasında bulunan Space Jam‘in devam filmi ile geri döneceği haberi geçtiğimiz yıl içerisinde izleyicilerle paylaşılmıştı.

LeBron James’li Space Jam 2 Duyuruldu!

Space Jam 2 Fragmanı Beklentileri Yükseltti

Space Jam: A New Legacy ismini taşıyan ikinci filmin başrolünde ise yine Looney Tunes karakterleri var, ancak ilk filmden farklı olarak bu kez onlara eşlik eden isim basketbolun bir diğer efsanesi olan LeBron James. 16 Temmuz tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak olan ve hemen aynı tarihte HBO Max ekranlarında da izleyicilerle buluşacak olan filmden nihayet ilk fragman da paylaşıldı. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Space Jam 2 fragmanı ile baş başa bırakalım.

Yayınlanan fragmanda özlediğimiz Looney Tunes karakterleri dışında pek çok popüler kültür ikonu sayılabilecek karakter de göze çarpıyor. Görsel efektlerin göz kamaştırdığı yapım fragmanda yer alan kısımlarıyla bile eğlenceyi garantileyen cinsten bir yapımın bizleri beklediğini gözler önüne seriyor. LeBron James‘in Looney Tunes karakterleri yardımıyla oğlunu kurtarma macerasına tanık olacağımız yapım bu eğlenceli fragman ile beklentileri yükseltmiş durumda. Bakalım Space Jam: A New Legacy vizyona girdiğinde yükselttiği beklentilerin altından kalkmayı başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir