Anasayfa > Sanat Haberleri > Space Jam: A New Legacy Filminden İlk Görüntüler Geldi

Space Jam: A New Legacy Filminden İlk Görüntüler Geldi

Space Jam: A New Legacy bu yıl çıkması hevesle beklenen nadir filmlerden biri. Özellikle çocukluğu 90’lar veya 2000’ler başına denk gelen herkes için bu filmin yeri çok ayrıdır sanırım. Looney Tunes’un tartışmasız en büyük çizgi film yıldızları olduğu, Michael Jordan posterlerinin her çocuğun odasında asılı olduğu zamanlar bunlar. 1996 yılından, yani çıktığı yıldan bu yana ikinci film büyük bir kitle tarafından bekleniyor. Michael Jordan’ın ardından, basketbol severlerin Jordan’la kıyaslanacak tek oyuncu olarak gördükleri LeBron James bu kez filmin başrolünde. Tabi kendisine yine Looney Tunes karakterleri eşlik edecek.

Space Jam: A New Legacy

LeBron James’li Space Jam 2 Geliyor!

Resmi adı Space Jam: A New Legacy olan filmin Entertainment Weekly’de ilk kez görselleri paylaşıldı. Bu kez bilim kurgu temalı bir arka plan hikayesi yedirilmiş filme. Hikayeye göre LeBron James dijital bir dünyada çocuğuyla beraber hapis kalıyor. Buna sebep olan da Don Cheadle’ın canlandıracağı karakter. James filmde bu dijital dünyadan kurtulmak için Looney Tunes karakterleriyle müttefiklik kuracak ve başka başka basketbol yıldızlarıyla karşı karşıya gelecek.

Space Jam 2

Filmin yönetmenliğini Malcolm D. Lee üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise LeBron James dışında Klay Thompson, Anthony Davis, Damian Lillard gibi NBA yıldızlarının yanı sıra Don Cheadle ve Sonequa Martin-Green yer alıyor. Space Jam serisinin ikinci filmi 16 Temmuz 2021 tarihinde izleyici karşısına çıkacak. Filmle ilgili ilk duyurumuzu yaptığımız haberimize aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Hakkında Ege Kumru

Masaüstü Rpg hayranı. Dungeon Master. Hevesli film ve dizi yorumcusu. Konsolda daha iyi nişan alan az kişiden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir