Anasayfa > Sanat Haberleri > Spider-Man: No Way Home Fragmanı Yayımlandı

Spider-Man: No Way Home Fragmanı Yayımlandı

Tom Holland’ın başrolünde bulunduğu Spider-Man serisinin üçüncü filmi olan Spider-Man: No Way Home filminin fragmanı yayımlandı.

Üç Spider-Man Tek Filmde Karşımıza Çıkabilir

Spider-Man, Marvel’ın en sevilen süper kahramanlarından biri. Bu sebepten Marvel sinematik evreni içerisinde üç farklı seride üç farklı oyuncu tarafından canlandırılmış tek karakter. Devam etmekte olan Spider-Man serisinde Peter Parker‘a hayat veren oyuncu Tom Holland olsa da Spider-Man hayranları tarafından en iyi Spider-Man‘in kim olduğu tartışması son bulacak gibi gözükmüyor.

Tom Holland’ın başrolünde bulunduğu Spider-Man serisinin üçüncü filmi Spider-Man: No Way Home filminde çoklu evrenleri görebileceğimiz dedikodusu, filmin kadrosuna Andrew Garfield‘lı Spider-Man serisinde Electro karakterine hayat veren Jamie Foxx‘un ve Tobey Maguire‘in başrolünde olduğu Spider-Man serisinde Doctor Octopus karakterine hayat veren Alfred Molina‘nın  dahil edilmesiyle doğrulanmıştı. Bugün yayımlanan fragmandaki görüntüler de bu dedikodularla paralellik göstermekte.

2002 yılında Tobey Maguire‘in başrolünde olduğu ilk Spider-Man serisi üç filmden oluşmaktaydı. Kirsten Dunst, James Franco, Willem Dafoe, J.K. Simmons, Alfred Molina, Rosemary Harris, Thomas Haden Church gibi birçok ünlü oyuncuyu kadrosunda bulunduran ilk seri, birçok Spider-Man hayranı tarafından en iyi Spider-Man serisi olarak anılıyor. 2007 senesinde çıkan üçüncü filmiyle seriye veda etmiştik.

spidey-4-sb

Peter Parker karakterine hayat veren bir diğer isim Andrew Garfield olmuştu. Andrew Garfield‘ın başrolünde bulunduğu The Amazing Spider-Man serisi iki filmden oluşmakta ve kadrosunda Emma Stone, Jamie Foxx, Sallie Field, Dane DeHaan gibi isimleri bulundurmaktaydı. Serinin ilk filmi 2012 yılında seyircisiyle buluşurken seri, 2014 yılında çıkan ikinci filmiyle son bulmuştu.

spidey-2-sb

Spider-Man karakterinin Marvel sinematik evrenindeki son temsilcisi ise Tom Holland oldu. Peter Parker karakterini ilk olarak 2016 yılında Captan America: Civil War filminde canlandıran Holland, 2017 yılında seyircisiyle buluşan yeni Spider-Man serisinin ilk filmi olan Spider-Man: Homecoming de karaktere hayat verdi. Sonrasında Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame filmlerinde de karakteri canlandıran oyuncu, 2019 yılında  serinin ikinci filmi olan Spider-Man: Far From Home filminde de başarılı bir performans sergiledi. Son olarak bu yıl içerisinde seyirciyle buluşması beklenen Spider-Man: No Way Home adlı serinin son filminde de Tom Holland‘ı Peter Parker olarak izleyeceğiz. Ayrıca Tom Holland‘lı Spider-Man serisinin kadrosunda; Zendaya, Robert Downey Jr., Michael Keaton, Marisa Tomei, Jake Gyllenhaal, Benedict Cumberbatch gibi isimler bulunmakta.

spidey-3-sb

17 Aralık‘ta seyircisiyle buluşmaya hazırlanan Spider-Man: No Way Home filminin fragmanından bazı görüntüler  dün TikTok adlı uygulama üzerinden sızdırılmıştı. Bugün ise Sonny, resmi fragmanı yayımladı. Fragmanda gördüğümüz kadarıyla filmde yer alacağı kesinleşen oyuncular; Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch ve Alfred Molina. Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla filmde beklenildiği üzere evrenler arası bir geçiş olacak. Doctor Strange tarafından sağlanacak olan bu geçiş sayesinde Electro ve Doctor Octopus karakterlerini filmde görebileceğiz. Green Goblin de filmde görülmesi beklenen karakterler arasında. Filmde üç Spider-Man‘i de bir arada görebileceğimize dair dedikodular ne yazık ki bu fragman tarafından desteklenmiyor. Çünkü fragmanda yalnızca Tom Holland‘ın canlandırdığı Spider-Man‘i görüyoruz. Ancak Marvel,  bu büyük sürprizi filme saklıyor da olabilir.

Sonny, dün sızdırılan Spider-Man: No Way Home fragmanını ilgili mecralardan telif atarak kaldırttıktan sonra filmin resmi fragmanını yayımladı. İşte resmi fragman:

 

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir