Anasayfa > Sanat Haberleri > Üç Spider-Man Tek Filmde Karşımıza Çıkabilir!

Üç Spider-Man Tek Filmde Karşımıza Çıkabilir!

Çizgi roman dünyasının en sevilen karakterlerinden biri, çocukluğumuzun kahramanı Peter Parker’ı (namıdeğer Spider-Man) kendisine hayat veren üç farklı oyuncudan aynı anda izleme şansımız var. Nasıl mı? Detaylar haberimizde.

Marvel‘ı günümüzün en büyük şirketlerinden biri halinde getiren, çizgi romanlardaki kasıntı süper kahraman imajını yıkıp eğlenceli, sakar, genç ve sempatik bir süper kahramanla tanışmamızı sağlayan Spider-Man‘in yeri hepimizde farklıdır. Süper kahramanların “süper” olmayan yönlerini bize gösterip büyük gücün büyük bir sorumluluk getirdiğini bizlerle birlikte öğrenen Spider-Man, sinema yolculuğunda üç oyuncu tarafından canlandırıldı: Tobey Maguire, Andrew Garfield ve Tom Holland.

Üç Spider-Man

Spider-Man‘in sinema serüveni 2002 senesinde baş rolünde Tobey Maguire‘i seyrettiğimiz üç filmli Spider-Man serisi ile başlıyor. 2007 senesinde serinin üçüncü filmiyle veda ettiğimiz Tobey‘in Spider-Man‘i’nin yerini 2012 senesinde Andrew Garfield‘ın Spider-Man‘i The Amazing Spider-Man ile dolduruyor. İki filmlik seri 2014 senesinde sonlanıyor. 2016 senesinde ise son Spider-Man, Tom Holland ile tanışıyoruz. İlk olarak Captain America: Civil War filminde kendisini Spider-Man olarak seyretme şansı elde ettiğimiz Tom Holland, sonrasında Avengers: Infinity War, Avengers: End Game, Spider-Man: Homecoming ve Spider-Man: Far From Home filmlerinde karakteri canlandırmaya devam etti.

“En iyi Spider-Man kim? “ tartışması bir yana dursun, 2018 senesinde Spider-Man‘in “Peter Parker” isminin ötesinde olduğunu bize gösteren çok başarılı animasyon filmi Spider-Man: Into the Spiderverse vizyona girdi. Bu muhteşem filmin yönetmeni, üç Spider-Man‘i aynı filmde kullanmak istediğini ancak stüdyonun buna hazır olmadığı bilgisini bizlerle paylaşmıştı.

Geçtiğimiz günlerde onaylanan bir bilgiye göre Amazing Spider-Man serisinde Electro olarak izlediğimiz Jamie Foxx, Tom Holland‘lı son Spider-Man serisinde boy gösterecek. Bu bilgi de daha önce gündeme gelen sinematik çakışma ihtimalini güçlendiriyor.

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir