Anasayfa > Sanat Haberleri > Star Trek Discovery 4. Sezon Senaryosu Tamamlandı

Star Trek Discovery 4. Sezon Senaryosu Tamamlandı

Star Trek Discovery 4. sezon senaryosu tamamlandı. Haber dizinin senaristi Michelle Paradise tarafından Twitter üzerinden duyuruldu.

Star Trek serisinin yeni üyelerinden Star Trek Discovery ile ilgili güzel gelişmeler var. Onyıllara meydan okuyarak popülerliğini korduğu gibi yeni nesli de kazanmayı başaran bilim kurgu efsanesi, yoluna Discovery ile devam ediyor. Atılgan gemisinin ve mürettabıtının galaksideki yeni maceralarını izleyeceğimiz 4. sezonun teknik hazırlıklarından senaryo tamamlandı. Müjdeyi senaryo ekibinin üyesi Michelle Paradise kendi Twitter hesabı üzerinden attığı bir tweetle duyurdu. Twitte, bilgisayar ekranından çekildiği anlaşılan bir fotoğraf paylaşan yazar, bu tweeti atmak için uzun bir yol kat ettiğini de açıklama kısmına ekledi. Tweet’in üzerinde tahmin edebileceğiniz üzere “4. sezonun sonu” yazıyor.

Star Trek Picard 2. Sezon La Forge Olmadan Devam Edecek

Stark Trek Discovery, 4. sezonuyla ile ilgili birçok problem yaşandı. 2020 senesinde çekimlere başlayan ekip, bir süre sonra tüm dünyayı vuran Covid-19 pandemisi nedeniyle çekimleri durdurmak zorunda kaldı. Hayranlar Star Trek Discovery 4. sezon senaryosu da tamamen bitirililmişken, dizide başka bir gecikme olmamasını umuyor.

4. sezonun kapsamının ne olacağı hala gizemini koruyor. Şu ana kadar bilinen nadir detaylar arasında Atılgan’ın yeni bir tehdit olacağı gibi zaten tahmin edilebilir bir açıklama var. Daha önce Discovery’nin 4. sezonu için 2021 senesinde fragman sözü verilmişti. Bu sözün tutulup tutulamayacağını ise elbette pandemi şartları ve ekibin yeni normaldeki çalışma hızı belirleyecek.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir