Anasayfa > Sanat Haberleri > Star Trek: Picard 2. Sezon Çekimleri Ertelendi

Star Trek: Picard 2. Sezon Çekimleri Ertelendi

Star Trek: Picard 2. Sezon çekimleri yeniden gündemde. Akıbetinin ne olacağı belirsiz olan 2. sezon için 2021’e yeşil ışık yakıldı.

Eğer siz de Star Trek: Picard için heyecanlandıysanız yanlız değilsiniz. Tüm Star Trek serileri içerisinde, Star Trek: The New Generation, serinin hayranları tarafından en çok beğenileni. Serinin Patrick Stewart tarafından canlandırılan yıldızı Captain Picard ise, en sevilen Enterprise kaptanları listesinde birinci ya da ikinci geliyor. Bu anlamda sadece Picard’ın emekliliğinden sonraki hayatını konu edinen Star Trek: Picard hayran kitlesinde büyük bir heyecan uyandırmıştı.

Seri bu heyecanı kısmi bir hayal kırıklığına dönüştürse de, serinin ikinci sezonu onay almış ve hayran kitlesi de izlemek için istekliydi. Ancak Covid-19 pandemisi, zaten sallantıda olan serinin çekimlerini iyice zora soktu.

Jonathan Frakes, Star Trek: Picard’ın Final Sahnesiyle Eskiye Gitti

Pandemide bir filmin ya da televizyon dizisinin çekim tarihlerinin en belirleyici etkeni elbette lokasyon. O lokasyonda, o tarihlerde çekimlere izin verilip verilemeyeceğini Covid-19 virüsünün durumu ve ülkenin yasaları belirliyor. Star Trek Picard’ın çekimleri ile Amerika’nın en sorunlu bölgelerinden biri olan Kaliforniya eyaletinde gerçekleştiriliyor.

Star Trek: Picard 2. Sezon Çekimleri bu sebeple önce 2021’in Ocak ayına ertelenişti. Ancak dizi çekimlerine başlayamamıştı. Dizinin çekimleriyle ilgili son durum ise, Jeri Ryan‘dan geldi. Oyuncu Twitter hesabında çekimlerin şimdilik 2021’in Şubat ayına kaydırıldığını söyledi.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir