Anasayfa > Sanat Haberleri > Static Shock Filmini Randy McKinnon Yazacak

Static Shock Filmini Randy McKinnon Yazacak

Static Shock Randy McKinnon kaleminden çıkacak. Heyecanla beklenen filmin senaryosunu Disney+ Safety yazarına emanet edildi.

Static Shock hala nasıl olup da filminin çekilmediğini bilmediğimiz bir çizgiroman kahramanı. Oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan serinin filminin çekilmesi nihayet gündeme geldiğinde, DC evreninin yeni ferdini hep birlikte beklemeye başlamıştık. Ancak Static Shock filmi hem pandemi nedeniyle hem de farklı sebeplerden oldukça yavaş ilerliyor. HBO Max, Static Shock filmini yavaş ve sindire sindire yapma yoluna girmiş gibi görünüyor. Elektro-manyetik kahramanı izleyeceğimiz filmle ilgili haberler oldukça seyrek geliyor.

Gal Gadot Wonder Woman 3 Filmini İstiyor

Static Shock’tan gelen son haber ise senaryo ile ilgili. HBO, filmin senaryosunu Randy McKinnon’un kalemine teslim etti. McKinnon sektörde Disney+ için yazdığı Safety senaryosuyla tanınıyor. Senaristin bundan önceki tek dikkate değer başarısı ise, Netflix’te yayınlanan Chambers yapımının yazı grubunda bulunmasıydı. Bu anlamda Randy McKinnon’ın böylesine büyük bir işi almasında, Safety yapımından tanıdığı ve Static Shock’un yapımcılığını üstelenecek olan Reginald Hudlin’in etkili olduğu düşünülüyor.

Static Shock Randy McKinnon kararıyla nasıl bir ivme yakalayacak kestirmek güç. Senaristin ilk büyük başarısı olma potansiyelini taşıyan proje, yazarı süperkahraman evrenlerinde daha sık görüp görmeyeceğimiz konusunda da belirleyici olacak. Zira, kült bir hayran topluluğuna sahip olan çizgiroman karakterinin severlerinin filmden beklentileri oldukça yüksek.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir