Anasayfa > Sanat Haberleri > Stranger Things 4. Sezon Teaser Fragmanı Paylaşıldı

Stranger Things 4. Sezon Teaser Fragmanı Paylaşıldı

Stranger Things için uzun bir aradan sonra varlığını hatırlatmak adına 4. sezonundan bir tanıtıcı fragman paylaşıldı. 

Stranger Things şüphesiz ki Netflix’in en popüler işlerinden bir tanesi. Öyle ki açıklanan sayılara göre dizi 3. sezonuyla dünya çapında 64 milyon kullanıcı tarafından izlendi. Netflix gibi bir sektör devini olduğu yere getirmesinde katkısı büyük olan bir seri. 3. sezondan beri neredeyse iki yıllık bir aradan sonra dizinin son sezonundan bir fragman paylaşıldı. Yazının sonundan fragmana erişebilirsiniz.

Fragman, 4. sezon ile ilgili çok ipucu içermiyor. Fakat dizinin atmosferini unutmuş olma ihtimali olan insanlara tekrar hatırlatmak konusunda faydalı. Ne de olsa bu uzun aradan sonra gayet mümkün. Kısaca uzun bir aradan sonra belli belirsiz bir fragman ile hayranlarının karşısına çıkan dizi, dizinin severlerini ne derece tatmin ettiği tartışılabilir. Diziyle ilgili paylaşılan son fragman 14 Şubat 2020 tarihinde “Stranger Things 4 Rusya’dan Sevgilerle…” adıyla paylaşılmıştı.

stranger things

Dizinin yaratıcılığını yine Matt ve Ross Duffer üstleniyor. Bünyesinden pek çok yıldız çıkarmış dizi aynı oyuncu ekibiyle yoluna devam edecek. Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Joe Keery, Caleb McLaughlin ve Sadie Sink ana ekibimiz yerini koruyor. Winona Ryder, Charlie Heaton, Natalie Dyer ve Maya Hawke da dizinin son sezonunda izleyiciyle tekrar buluşacak oyuncular. David Harbour’ın canlandırdığı Jim Hopper da Black Widow filmiyle artık çakışmasının imkanı olmamasından dolayı, açıklandığı ve dizinin finalinden sonra küçük bir kesitle gösterildiği üzere geri dönenler arasında.  Diziye sonradan dahil olan bir karakterimiz de mevcut. Lewon Thurman-Hawke’ın canlandıracağı karakterle ilgili daha detaylı yazımıza aşağıdaki butondan ulaşabilirsiniz.

Stranger Things 4. Sezonu Yeni Bir Karakterle Dönüyor

Stranger Things’in 4. sezonundan paylaşılan fragmanı aşağıdan izleyebilir, fragman veya diziyle ilgili yorumlarınızı belirtebilirsiniz. İyi seyirler.

Hakkında Ege Kumru

Masaüstü Rpg hayranı. Dungeon Master. Hevesli film ve dizi yorumcusu. Konsolda daha iyi nişan alan az kişiden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir