Anasayfa > Sanat Haberleri > Stranger Things 4. Sezonu Yeni Bir Karakterle Dönüyor

Stranger Things 4. Sezonu Yeni Bir Karakterle Dönüyor

Stranger Things 4. sezonu Twitter üzerinden paylaşılan görüntülere göre yeni bir karakterle izleyici karşısına çıkıyor. Görüntüler ve detaylar haberimizde.

İlk sezonunun yayınlanmasının ardından genç oyuncularının isimlerini sıkça duyduğumuz dizi Stranger Things‘in yeni sezonundan haberler gelmeye devam ediyor. Screenrant sitesinin haberine ve Twitter üzerinden yapılan paylaşımlara göre dizide Robin karakterini canlandıran Maya Hawke‘ın erkek kardeşi Lewon Thurman-Hawke diziye punk-rock bir tarz ile katılıyor.

İlk sezondan beri izlediğimiz ve Joe Keery tarafından canlandırılan Steve Harrington karakteri ile aynı dondurmacıda çalışan Robin, kasabadaki tuhaf olayların çözülmesi sürecinde dahil oluyor. Maya Hawke’ın kendisinden küçük olan erkek kardeşinin de diziye 4. sezonda dahil olması ile ilgili detaylar henüz açıklanmış değil. İsmini bilmediğimiz bu karakteri canlandıran Lewon Thurman-Hawke, paylaşılan görüntülerde 80ler temalı bir video kaset dükkanının önünde görüntüleniyor.

Stranger Things 4. Sezon İlk Bölümünün Adı Açıklandı

İzleyiciler Robin karakterinin ailesi ile ilgili 3. sezonda pek fazla bilgi sahibi olamamışlardı. Fakat 4. sezonda Thurman-Hawke’ın oynadığı karakterin Robin’in erkek kardeşi olması ihtimali de mevcut. Çıkış tarihi hala belirsiz olan Stranger Things 4. sezonu çekimlerinden bu yeni karakterle ilgili başka fotoğraflar da var.

Duffer kardeşler tarafından senaryosu yazılan dizi, alışveriş merkezlerinin yeni yaygınlaşmaya başladığı 80li yıllarda geçiyor. Bunun yanı sıra yine 80lerde popüler olmuş video kaset dükkanları ve masa üstü oyunları gibi popüler kültürel parçalarını da izleyiciye sunuyor.

Netflix üzerinden izlenebilen dizinin 4. sezon fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir