Anasayfa > Sanat Haberleri > Stranger Things, Anne with an E Başrolünü Kadrosuna Ekliyor

Stranger Things, Anne with an E Başrolünü Kadrosuna Ekliyor

Stranger Things, dördüncü sezonuyla birlikte aktör kadrosuna ekleyeceği dört yeni ismi izleyicilere duyurdu.

Stranger Things, 2016’da Netflix’te piyasaya sürülmesinin ardından hızlıca popüler olmuş bir dizi. Bir grup gencin doğaüstü maceralarını anlatan Stranger Things, ilk sezonunun ardından iki sezon daha piyasaya sürüp 2019’da gözlerden kaybolmuştu. Dizinin çekim süreci, pandemi sebebiyle ertelenmişti. Neyse ki geçtiğimiz haftalarda yeni bir teaser videosu yayımlandı.

Şimdi ise Stranger Things’in resmî Twitter hesabından yapılan gönderide dizi kadrosuna katılacak olan dört yeni isim duyuruldu. Bu dört ismin arasından en çok dikkat çekeni ise diğer bir Netflix dizisinin başrol oyuncusu. Geçtiğimiz aylarda iyice popülerleşen Anne with an E dizisinin başrolünü oynayan Amybeth McNulty, Stranger Things’in dördüncü sezonunda karşımıza Vickie olarak çıkacak.

Amybeth McNulty, Stranger Things Kadrosuna Katılıyor

Vickie, Twitter’da yapılan açıklamaya göre havalı, hızlı konuşan bir karakter. İlgi çekici kısım şu ki, bu karakter mevcut kahramanlardan birinin gözüne takılıyormuş. Stranger Things’in dördüncü sezonunda genç karakterler arasında yeni bir ilişki görmemiz gayet olası gözüküyor.

Ekibe katılan diğer üç isim ise Myles Truitt, Regina Ting Chen ve Grace van Dien. Bu isimler; sırasıyla bir basketbol oyuncusunu, sevecen bir rehberlik öğretmenini ve ponpon kız liderini canlandıracak.

Stranger Things Sezon 4 Çıkış Tarihi

Stranger Things’in yeni sezonu, diğer sezonlara oranla izleyicileri çok bekletti. Şu ana kadar sezonlar en fazla iki yıllık aralıklarla çıkarılmıştı, fakat bu dördüncü sezon için üç yıla kadar çıkacak gibi gözüküyor. Zira, dizide Mike’ı canlandıran Finn Wolfhard’ın sözlerine göre yeni sezonun 2022’de çıkması planlanıyor. Çekim süreci ise Hopper karakterini oynayan David Harbour’un geçtiğimiz günlerde çıktığı bir programda söylediğine göre büyük ihtimalle ağustos ayında tamamlanacak.

Yeni sezonun çıkış tarihi hakkında resmî bir açıklama yok, fakat tahminen 2022’nin başlarında çıkacağını söyleyebiliriz. Bakalım Netflix bu konuda nasıl bir politika izleyecek?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir