Anasayfa > Sanat Haberleri > Stranger Things Sezon 4 Kısım 2 Netflix’te Yayında!

Stranger Things Sezon 4 Kısım 2 Netflix’te Yayında!

Netflix’in en popüler orijinal dizilerinden birisi olan Stranger Things’in 4. sezonunun 2. kısmı bugün itibarıyla Netflix’te yerini aldı. Stranger Things Sezon 4 Kısım 2, uzun metraj film uzunluğunda 2 adet bölümden oluşuyor.

Into the Breach Advanced Edition Netflix’e Geliyor

Netflix’in ABD çıkışlı orijinal bilimkurgu ve korku dizisi Stranger Things, 2016 yılında çıkışını yaptı ve 4. sezonu ile çıkış yapmış durumda. Sezon 3’ün ardından çok uzun bir süre yeni sezonu çıkış yapamayan dizinin 4. sezonu sonunda 27 Mayıs 2022’de çıkışını yapmıştı. Dizinin 8 ve 9.bölümleri çok uzun olduğundan dolayı yapımcılar 4. sezonu iki kısım olarak yayınlama kararı almışlardı. İlk 7 bölümün üzerine eklenecek 8 ve 9. bölümler ikinci kısım altında Netflix’te yerini aldı.

Stranger Things Sezon 4 Kısım 2’de yer alan 8.bölüm 1 saat 25 dakika uzunluğundayken; 9.bölüm ise 2 saat 20 dakika uzunluğunda. Bu iki bölümle birlikte dizi sezon finali yapmış olacak. Yapımcılardan gelen açıklamalara göre 4.sezon dizinin finali olmayacak ve 5.sezon da çekilecek.

Stranger Things Sezon 4 Kısım 2’de Vecna ile El arasında gerçekleşecek büyük intikam mücadelesi de yer alacak. Vecna, El tarafından Upside Down’a sokulmuştu. Vecna, El’den bunun intikamını almaya çalışacak ve Hawkins çetesi de bunu durdurmaya çalışacak.

Böylece 1 Temmuz 2022’de uzun süredir beklenen Stranger Things’in 4.sezonu sezon finali yapmış oldu. Sizler diziyi takip ediyor musunuz? Yeni sezonu nasıl buldunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilir ve güncel sanat haberleri için sitemizi takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir