Anasayfa > Sanat Haberleri > Süper Kahraman Dizisi “Akıncı”dan Yeni Fragman Geldi!

Süper Kahraman Dizisi “Akıncı”dan Yeni Fragman Geldi!

Netflix’in ülkemizde Hakan: Muhafız ile başlattığı yerli süper kahraman temalı dizilerin ikincisi yolda. Televizyonda izleyeceğimiz ilk süper kahraman dizisi “Akıncı”dan yeni fragman geldi.

2018 senesinde Netflix üzerinden seyircisiyle buluşan başrollerini Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan ve Hazar Ergüçlü gibi isimlerin paylaştığı ilk yerli süper kahraman dizimiz olan Hakan: Muhafız, 4 sezonluk ekran macerasından sonra izleyiciye veda etmişti. İlk yerli süper kahraman dizisi olmasıyla seyircinin dikkatini çeken aynı zamanda ilk Netflix yerli dizisi de olan Hakan: Muhafız seyirciye pek de tatmin edici olmayan bir seyir tecrübesi sunmuştu. Hakan: Muhafız’ın ardından ne alternatif yayın kuruluşlarında ne de televizyonda bu konseptte başka bir dizi izleme şansımız olmamıştı. Ta ki “Akıncı“ya kadar. İkinci “yerli süper kahraman dizisi” olmasından çok “televizyonda izlediğimiz ilk yerli süper kahraman dizisi” olmasıyla dikkat çeken diziyi merakla bekliyoruz.

Netflix’in Yeni Dizisi “Bir Başkadır”dan İlk Fragman Geldi!

Yayın tarihi henüz açıklanmayan Akıncı, tarihi baz alan modernize bir süper kahraman hikayesini anlatıyor. Kadrosunda Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi‘nin yer aldığı dizinin yapımcılığını NTC Medya, proje yürütücülüğünü  ise Hakan Kandal üstleniyor. Atv‘de yayınlanacak dizinin yayın tarihi belli olmasa da fragmanından “yakında” izleyebileceğimizi öğreniyoruz.

Fragmandan gözlemlediğimiz kadarıyla ana karakterimizin (Şükrü Özyıldız) kostümü Homelander’dan esinlenilmiş. Batman havası sezdiğimiz ana karakterimizin Osmanlı tarihiyle zeminlendirilmiş bir hikayesi olacak. Fragmandaki dua etme sahnesiyle, fragman yayınlandığı andan itibaren sosyal medyada gündemden düşmeyen dizinin son yılların en çok merak edilen dizilerinden biri olduğunu söylemek yanlış olmaz.

İşte “Akıncı”nın Yeni Fragmanı:

İyi seyirler dileriz.

Bugün Netflix üzerinden yayınlanan yeni yerli dizinin fragmanını izlemek için aşağıdaki butona basabilirsiniz.

 

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir