Anasayfa > Sanat Haberleri > Supernatural Final Bölümü Fragmanı Yayınlandı

Supernatural Final Bölümü Fragmanı Yayınlandı

2005 yılından beri Amerikan CW televizyonu tarafından devam eden dizi Supernatural, final bölümü fragmanı ile izleyicilerin karşısında. Tam iki saat sürecek bir bölüm ile final yapmaya hazırlanan dizinin fragmanı ve detayları haberimizde.

19 Kasım tarihinde final bölümü ile izleyicilerine veda edecek Supernatural dizisi 15 yıllık serüveninin sonuna geliyor. Supernatural, yayınlanan 15 sezonu ile Amerikan televizyonlarının en uzun soluklu bilimkurgu/fantastik dizisi olma özelliği taşıyor. Yayınlanan resmi sinopsis final bölümünün içeriğine dair fazla bilgi vermese de bölümün ismi “Carry On” olarak duyuruldu.

Amazon Prime Video’da Mutlaka İzlemeniz Gereken Diziler

Sam ve Dean Winchester isimli iki kardeşi canlandıran başroller Jared Padalecki ve Jensen Ackles tarafından gelen yorumlar ise beklentiyi arttırıyor. Digitalspy sitesinin haberine göre Padalecki, son bölüm ile ilgili olarak “benim için son zamanların en iyi bölümü oldu” yorumunda bulundu. Ackles ise aynı bölüm için “böyle bir diziyi bitirmenin en iyi şekli” olarak açıklama yaptı.

Geçtiğimiz sezonlarda türlü yaratıklar ve şeytanlar avlayan ikili, final bölümünde Tanrı ile karşılaşıyor olacaklar. Yapılan açıklamalara göre her ne kadar tecrübeli olsalar da Tanrı karşısında bu ikilinin hala zor duruma düşme ihtimali bulunuyor. Mart ayından sonra pandemi sebebi ile dizinin çekimlerine bir süre ara verilmişti.

Dizinin final bölümü aynı zamanda geçtiğimiz 15 sezondan seçilen önemli sahnelerin de gösterimini içerecek. Supernatural final bölümü fragmanı aşağıdan izlenebilir. İyi seyirler!

https://www.youtube.com/watch?v=4z6nLv5Swp0&feature=emb_title

 

 

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir