Anasayfa > Sanat Haberleri > Sweet Tooth 2. Sezon Resmi Olarak Duyuruldu

Sweet Tooth 2. Sezon Resmi Olarak Duyuruldu

Bu senenin en sevilen yapımlarından olan Sweet Tooth 2. sezon ile birlikte Netflix ekranlarındaki macerasına devam edecek.

Netflix‘in bir diğer çizgi roman uyarlaması olarak 2021 yılı içerisinde karşımıza çıkmış olan Sweet Tooth hem izleyiciler, hem de eleştirmenlerden olumlu yorumlar almayı başarmıştı. Bizleri alışık olmadığımız türde tatlı bir distopyaya davet eden yapım orijinalinde DC Comics cephesinden çıkmış olan bir çizgi roman. Çok kısa bir süre içerisinde kendisine hatırı sayılır bir izleyici kitlesi edinmeyi başarmış olan dizi 1 aylık bir süre içerisinde Netflix üzerinden 60 milyon kişi tarafından izlendi. Hal böyle olunca Netflix cephesinden de Sweet Tooth için 2. sezon onayı gelmesi gecikmedi.

Netflix Teleparty Nasıl Yapılır? – Netflix Beraber İzleme Yöntemi

Netflix‘ten yeni sezon onayını kapan dizinin bu sezonu da 8 bölüm halinde karşımıza çıkacak ve bölümler yaklaşık bir saat uzunluğunda olacaklar. Bir yandan kalplerimizi sımsıcak ederken bir diğer yandan da gerilim dozunu düşürmeyen Sweet Tooth‘un bizleri bekleyen 2. sezonu hakkında en çok merak edilen konu ise elbette ki yeni sezonun ne zaman karşımızda olacağı. Tüm gözler Sweet Tooth 2. sezon çıkış tarihi için Netflix cephesine dönmüş olsa da konuya ilişkin olarak yapılmış resmi bir açıklama henüz bulunmuyor. Gus ve diğer melezler ile birlikte dünyayı ne gibi olayların beklediğine şahitlik edeceğimiz ikinci sezon hikayeyi de hiç olmadığı kadar dallandırıp budaklandıracak. Dizinin yeni sezonunda bizleri net olarak nelerin beklediğini ise zaman gösterecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir