Anasayfa > Sanat Haberleri > Taylor Swift Yeni Albüm Sürprizi Yaptı: Evermore

Taylor Swift Yeni Albüm Sürprizi Yaptı: Evermore

Taylor Swift yeni albüm hakkında yaptığı paylaşımla bir kez daha hayranlarına sürpriz yaptı. Beklenmedik zamanlarda mütevazi albümler açıklayan sanatçı bu sefer de “Evermore” albümünü duyurdu.

24 Temmuz 2020’de çıkan Folklore ile adından söz ettiren, Amerikan Müzik Ödülleri AMA’i sallayan Taylor Swift kariyerinde ilk defa bu kadar kısa aralıkla albüm çıkaracak. Eski albümün üzerinden 5 ay geçmeden Twitter hesabı üzerinden yeni bir albüm açıklaması yapan Swift, 13 Aralık tarihini işaret ediyor.

13 yaşıma girdiğimden beri 31 yaşımda olacağım gün için heyecanlanıyordum çünkü bu benim şanslı sayımın tersten yazılmış hali. Bu yüzden size böyle bir sürpriz yapmak istedim. Doğum günlerimde hep çok ilgili, destekleyici ve düşünceli davrandınız ve bu sefer ben size bir şey vermek istedim!

13 Aralık 1989 doğumlu sanatçının şanslı sayısı 13, bu sebepten 13’ün tersten yazılmış hali olan 31. yaş gününü böyle bir sürprizle kutlama kararı almış.

Albümde orijinal olarak 15 şarkı yer alacakken Taylor Swift’in alışkanlığı olduğu üzere bir “deluxe” versiyon da bulunacak. Deluxe versiyonda 2 şarkıya daha yer verilmiş. Ünlü sanatçı Folklore’da yakaladığı sakin, dingin havayı yeni albümü Evermore’da bozmayacak gibi gözüküyor.

Taylor Swift Releases New Album 'Folklore' | Entertainment Tonight

Disney+ Taylor Swift Belgeseli Yayınlayacak

Albüm Türkiye saatiyle Cuma sabahı saat 8.00’da yayınlanacak. Albüm platformlara düşer düşmez “willow” adlı şarkının klibi de YouTube üzerinden paylaşılacak. Yarın pop severler için güzel bir gün olacak gibi gözüküyor. Taylor Swift karantinada geçirdiğimiz süre içerisinde 2 albümle kulaklarımızı şenlendirecek. Karantinayı en verimli geçiren ünlülerden biri olan güzel sanatçıya tarz değişikliği de çok yakıştı, melek gibi vokalleri ve slow/chill şarkılarıyla yeni albüm de şüphesiz bizlere huzur verecek.

"willow"
“willow” müzik videosu Cuma sabahı 8.00’da yayında olacak. Taylor Swift videoda sade ve zarif yeni tarzıyla yer alıyor.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir