Anasayfa > Espor Haberleri > Team Heretics, paTiTek ve ardiis’i VALORANT Takımına Kattı

Team Heretics, paTiTek ve ardiis’i VALORANT Takımına Kattı

Team Heretics, VALORANT takımı için eski G2 Esports oyuncuları paTiTek ve ardiis ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Hem ülkemizde hem de dünyada VALORANT’ın espor arenasında sular durulmuyor. Reykjavik’teki turnuvanın Sentinels şampiyonluğuyla sonlanmasının ardından takımlarda büyük çaplı kadro değişiklikleri görüyoruz.

Team Heretics, paTiTek ve ardiis ile Anlaştı

G2’dan ayrılan paTiTek, ardiis ve zeek’in yeni adresleri bir süredir merak ediliyordu. Zeek, geçtiğimiz günlerde temsilcimiz cNed’in takımı olan Acend’e katılmıştı. PaTiTek ve ardiis ise temsilcimiz Paura’nın Avrupa şampiyonluğu yaşadığı Team Heretics takımına katılıyor.

Team Heretics, bu iki transfer ile rakiplerine gözdağı verdi. Köklü espor takımı, “%80 tamam” başlığıyla da son oyuncunun yakın zamanda duyurulacağının sinyallerini verdi. VALORANT Şampiyonlar Turu’nun eylül ayında başlayacak olan son Masters aşaması, Acend, Team Heretics ve G2 Esports arasında büyük mücadeleye sahne olacak gibi gözüküyor. Bakalım Heretics’in yeni kadrosunun son ismi kim olacak?

G2 Esports’un arenayı domine ettiği zamanlarda paTiTek ve ardiis ikilisinin takıma sunduğu yarar yadsınamaz derecede. G2 Esports, Mixwell’in önderliğinde Ignition Series turnuvalarında üst üste şampiyonluklar elde ederken paTiTek ve ardiis de bu galibiyetin mimarlarındandı. G2’nun o kadrosundan sadece Mixwell ve pyth kalırken yeni ayrılan ikili ise artık Team Heretics’te mücadele edecek.

Team Heretics’in mevcut kadrosu aşağıdaki şekilde. Beşinci oyuncunun yakın zaman içinde açıklanması bekleniyor.

  • Christian Garci “lowel” Antoran
  • Ondřej “MONSTEERR” Petrů
  • Ardis “ardiis” Svarenieks
  • Patryk “paTiTek” Fabrowski
  • ?
  • Ivan “Johnta” Shevtsov (Koç)

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir