Anasayfa > Sanat Haberleri > Tenet Filmi İçin Son Fragman Yayınlandı

Tenet Filmi İçin Son Fragman Yayınlandı

Ünlü yönetmen Christopher Nolan’ın Tenet filmi için yayınlanan son fragman özellikle de sinema severleri oldukça heyecanlandırdı. Detaylar haberimizde.

Fragmanının ilk gösterimi Fortnite içerisinde düzenlenen bir etkinlik ile dünya ile paylaşılan Tenet sinemaseverlerin son zamanlarda merakla bekledikleri filmlerin başında geliyor. Dünyayı etkisi altına almış olan ve her sektöre olduğu gibi sinema sektörüne de büyük darbe vuran COVID-19 pandemisi sebebi ile vizyon tarihinde ertelemeler yaşanan Tenet filmi yayınlanan son fragman ile beklentileri de iyice yükseltmiş durumda. Film için yayınlanan en uzun fragman ile birlikte filme dair yeni detaylar da elde etme şansına sahip olduk. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Tenet için yayınlanan son fragman ile baş başa bırakalım.

26 Ağustos tarihinde vizyona girecek olan Tenet kadrosu ile de dikkat çekiyor. John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Michael Caine, Aaron Taylor Johnson ve Martin Donovan gibi ünlü isimleri bir araya getiren film izleyiciler üzerinde yarattığı beklentileri ne ölçüde karşılayabilecek bunu filmin vizyona girişi ile birlikte göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir