Anasayfa > Sanat Haberleri > Terminatör Anime Serisi Olarak Netflix’te Yer Alacak

Terminatör Anime Serisi Olarak Netflix’te Yer Alacak

Terminatör anime oluyor. Herhalde Terminatör en başarı yakalamış, en popüler bilim kurgu film serilerinden biridir. Özellikle 1984 tarihli ilk filmi ve 1991 yılında çıkmış Judgment Day isimli devam filmi bugün bile rahatlıkla izlenecek kadar güzel yaşlanmış filmler. Aynı zamanda Hollywood’un devasa yönetmenlerinden belki de ilk akla geleni, James Cameron’ın ilk büyük projesi. Cameron’ı, Cameron yapan film desek çok olmaz. Terminatör yalnızca James Cameron’ı değil, filmin başrolünü de yıldızlaştıran ve dünya çapında popülariteye ulaştıran bir yapım. Arnold Schwarzenegger’ın, Barbar Conan’dan sonraki büyük rolü bu. Uzun lafın kısası son dönemlerde belini doğrultamamış, eski filmlerin üstüne asla çıkamamış bir seri olsa da önemli ve ilk filmleri zamanın ötesinde olan bir seri.

Son dönemlerde ana akım izleyicinin de keyif alacağı anime yapımlarına yönelmiş olan Netflix bu kez gözünü Terminatör’e dikti. Serinin son iki filmini çıkarmış olan Skydance Media’nın yanı sıra Production I.G ile yani; Attack on Titan, Neon Genesis: Evangelion film serisi, Ghost in the Shell televizyon serisi gibi birçok başarılı yapımda parmağı olan bir başka devle ortak girişiliyor işe. Castlevania ve Blood of Zeus, özellikle aksiyon sahneleri açısından baya başarılı yapımlardı. Şimdi de aynı platformda bilim kurgu ve aksiyon efsanesi olan Terminatör’ü izleyecek olmak heyecan verici. Projenin başında ise daha çok kısa filmlerle haşır neşir olmuş ve Matt Reeves’in “The Batman” filminin yazar kadrosunda bulunan Mattson Tomlin var.

 

Terminator

John Derderian (Netflix’in anime içeriklerinden sorumlu başkan yardımcısı), seriyle ilgili önce Terminatör markasının öneminden bahsetti, sonra anime serisinde ne izleyeceğimizle ilgili açıklama yaptı:

“Terminatör, bugüne kadar yaratılmış en ikonik bilim kurgu hikayelerinden biri ve zaman geçtikçe yaşadığımız dünyayla daha alakalı hale geldi. Yeni animasyon serisi bu evreni hiç yapılmamış şekilde keşfedecek. Serinin hayranlarının, makineler ve insanlar arasındaki epik savaşın yeni bir bölümüne nasıl tepki vereceğini görmek için sabırsızlanıyoruz.”

Serinin çıkış tarihiyle ilgili herhangi bir haber henüz yok. Netflix’in ana akım izleyiciye de kendini izletebilecek olan bir başka yapım Splinter Cell haberine alttaki butondan ulaşabilirsiniz. Terminatör kadar hevesle beklediğimiz bir başka seri diyebiliriz.

Netflix Splinter Cell Animesi İle Geliyor!

Hakkında Ege Kumru

Masaüstü Rpg hayranı. Dungeon Master. Hevesli film ve dizi yorumcusu. Konsolda daha iyi nişan alan az kişiden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir