Anasayfa > Sanat Haberleri > The Batman 20201’in Çekimleri Yeniden Başlayacak

The Batman 20201’in Çekimleri Yeniden Başlayacak

Coronavirüs pandemisi nedeniyle çekimlerine ara verilen The Batman filminin yapımına kaldığı yerden devam edilecek. Filmin çekimleri Glasgow’da yapılıyor.

Coronavirüs pandemisinin en çok etkilediği sektörlerden biri şüphesiz eğlence endüstrisi oldu. Bir çok dizinin ve filmin çekimleri birbirlerinin arkasına ertelenmişti. 2021’de çıkması beklenen Batman için de üç aylık bir ertelenme açıklanmıştı. Bu açıklamaya göre, vizyon tarihinin 1 Ekim 2021 olması bekleniyordu. Filmin en son beklenen vizyon tarihi ise 21 Ekim 2021.

Robert Pattinson‘ı Batman olarak izleyeceğimiz filmin çekimlerine, aktör seçimi nedeniyle çıkan tartışmalar eşliğinde başlanmıştı. Ancak geri adım atılmadı ve Batman’in çekimlerine İskoçya’nın Glasgow şehrinde başlandı. Coronavirüs pandemisi nedeniyle ara verilen çekimlere, Birleşik Krallık’ın normale dönme çerçevesinde yeniden başlanacak. Coronavirüs pandemisini ciddiye almamakla eleştirilen ve sürü bağışıklığı gibi açıklamalarla tepki toplayan İngiltere, 40.000 ölüm ile Avrupa’nın en kötü Covid-19 ölüm oranlarına sahip.

Hal böyleyken film setlerini yeniden açma, şu an için kuşkuyla bakılan bir durum. Güvenlik önlemleri, Birleşik Krallık film endüstrisi ile Film And TV Production Codes Of Practice protokolleri tarafından gözden geçirilecek. The Batman kadar büyük ve insan iletişimi gerektiren bir yapımın bu protokollere nasıl uydurulacağı ise henüz açıklanmadı.

 

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir