Anasayfa > Sanat Haberleri > The Batman İçin Yeni Vizyon Tarihi Açıklandı

The Batman İçin Yeni Vizyon Tarihi Açıklandı

Robert Pattinson’ın başrol koltuğunda oturacağı The Batman filmi için gelen erteleme haberlerinden sonra filmin yeni vizyon tarihi açıklandı. Detaylar haberimizde.

COVID-19 salgını sebebiyle oyun ve sinema dünyasından birçok erteleme haberi arka arkaya geldi. Salgın sebebiyle devam edilemeyen çekimler ve duran setler elbette ki yapımcıları da filmlerini erteleme kararı almaya itiyor. Hayranlar tarafından merakla beklenen yapımlardan The Batman‘de ertelenme haberini aldığımız filmlerden biri.

Matt Reeves tarafından yazılıp yönetilen ve başrolünü Robert Pattinson‘ın üstlendiği film için vizyon tarihi üç aylık bir erteleme ile 1 Ekim 2021 olarak açıklanmış durumda. Batman serisine yeni bir soluk ve bakış açısı getirmesi beklenen film için başrolün layık görüldüğü isim olan Robert Pattinson başta hayranlar tarafından bolca eleştiriye maruz kalmış olsa da çoğu kişi şimdilerde bu oyuncu seçiminden bir hayli memnun görünüyor.

Elbette ki bunda Robert Pattinson‘ı Batman kostümü içinde gördüğümüz ve setten gelen diğer görüntülerin de payı yok değil. Bakalım The Batman seyircilerin beklentilerini karşılamakta başarılı olabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir