Anasayfa > Sanat Haberleri > Yönetmen Matt Reeves The Batman Hakkında Konuştu

Yönetmen Matt Reeves The Batman Hakkında Konuştu

COVID-19 salgını sebebiyle çekimlerine ara verilmek zorunda kalan projeler arasında olan The Batman’in yönetmeni Matt Reeves bazı açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde.

Dünya genelinde etkili olan COVID-19 salgını neredeyse tüm sektörleri vurmuş durumda. Bu sektörler arasında salgının en çok etkilediklerinin başında ise sinema geliyor. Salgının hızla yayılması sonrasında birçok büyük bütçeli yapımdan da arka arkaya erteleme haberleri gelmişti. O projelerden biri de hayranlar tarafından merakla beklenen The Batman filmi oldu. Çekimleri ileri bir tarihte devam etmek üzere ertelenen filmin yönetmeni olan Matt Reeves bu süreç ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Matt Reeves

Başrolünde Robert Pattinson‘ın yer aldığı projeden geçtiğimiz haftalarda ilk görüntüler ve merakla beklenen Batman kostümünün detayları da gelmeye başlamıştı. Ancak tüm bu süreç içerisinde hayranların büyük beklenti içinde oldukları film hakkında da erteleme kararı çıktı. Bu karar hakkında konuşan Matt Reeves Deadline‘a verdiği röportajda film çekimlerinin ertelenmek zorunda kalınmasından önce çekim sürecinin çeyreğinin tamamlandığını söyledi. Çekimlerin tekrar devam edeceği tarihe kadarki vakitlerinde elde bulunan görüntüler üzerinde çalışacaklarını söyleyen yönetmen bu süreci çekilen sahneleri mükemmelleştirmek için kullanacaklarını söyledi.

 

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir