Anasayfa > Sanat Haberleri > The Boys 3. Sezon Çekimlerine Başlanmış Durumda

The Boys 3. Sezon Çekimlerine Başlanmış Durumda

Son yılların türe getirdiği aykırı tarz ile en çok dikkat çeken süper kahraman dizilerinden olan The Boys 3. sezon çekimleri başladı. Detaylar haberimizde.

2019 yılında yayınlanmaya başlanan ve Amazon Prime‘ın orijinal dizilerinden olan The Boys süper kahraman klişelerine getirdiği farklı bakış ve günümüzde süper kahramanlar gerçekten var olsalar nasıl olurdu sorusuna verdiği gerçekçi cevaplar ile izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarmıştı. Bir çizgi roman uyarlaması olarak karşımıza çıkan yapım kadrosunda Karl Urban, Jack Quaid, Erin Moriarty, Giancarlo Esposito ve Haley Joel Osment gibi ünlü isimleri barındırıyor. 2. sezon finalini geride bıraktığımız yıl yapmış olan The Boys 3. sezon çekimleri için de kolları sıvamış durumda.

Amazon Prime’da Mutlaka İzlemeniz Gereken Diziler

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Karl Urban (@karlurban)’in paylaştığı bir gönderi

Ekipte yer alan isimlerin sosyal medya paylaşımları ile ortaya çıkan yeni sezonun çekimlerine başlandığı haberi serinin hayranlarını da heyecanlandırmış durumda. Billy Butcher rolünü üstlenen Karl Urban kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımda çekimlerin tamamen güvenli bir biçimde ve kurallara uygun olarak başlayacağının da mesajını vermiş durumda. Hayranların merakla bekledikleri The Boys’un 3. sezon için ise elimizde şimdilik bir yayın tarihi bulunmuyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir