Anasayfa > Sanat Haberleri > “The Boys”un Üçüncü Sezon Çekimleri Sona Erdi

“The Boys”un Üçüncü Sezon Çekimleri Sona Erdi

Sevilen Amazon Prime Video dizisi The Boys üçüncü sezon çekimleri tamamlandığı haberi ile hayranları heyecanlandırdı.

2 sezon ve 16 bölümden oluşan fantastik Amazon Prime dizisinin 3. sezonunun çekimlerinin tamamlandığı duyuruldu. Süper kahramanların güçlerini ve itibarlarını kötüye kullandıkları bir hikayeyi konu edinen The Boys, bir grup insanın yozlaşmış süper kahramanların karşısındaki mücadelesini anlatıyor. Dizi, aynı isimdeki bir çizgi romanın uyarlaması olarak Amazon Prime üzerinden yayımlanmakta. The Boys‘un kadrosunda Karl Urban, Erin Moriarty, Antony Starr, Jack Quaid,  Dominique McElligott, Chace Crawford, Laz Alonso, Jessie T. Usher, Tomer Capon, Karen Fukuhara ve Aya Cash isimleri yer almakta. Dizinin yapımcılığını Supernatural adlı televizyon efsanesi dizinin de yaratıcılığını üstlenmiş olan Eric Kripke üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Evan Goldberg ve Seth Rogen oturmakta.

The Boys 3. Sezon Çekimlerine Başlanmış Durumda

sb-the-boys-2

The Boys‘un üçüncü sezon çekimlerinin tamamlandığı bilgisi, dizideki Hughie karakterine hayat veren Jack Quaid‘in Twitter üzerinden paylaştığı post ile doğrulandı. Dizinin üçüncü sezonu için dizideki süper kahramanların bağlı olduğu şirket adına açılan YouTube haber kanalı, yeni sezon hakkında bazı teorilere yol açtı. Kanalda paylaşılan videolar, süper kahramanların hayatları hakkındaki haberlerden oluşuyor. Ayrıca kanalda U-Train‘in yeni müzik videosunu da izlemek mümkün. Bu kanalda paylaşılan haberlere bakacak olursak yeni sezonda U-Train, eskisinden de iddialı bir şekilde süper kahramanlık kariyerine devam edecek. Kanaldaki haberlere göre Deep ise kendisine süper kahramanlık kariyerine geri dönmesinin sözünü veren Church of the Collective hakkında dava açmış Ayrıca Starlight‘ın eski sevgilisi Supersonic süper kahramanlık kariyerine devam etme kararı almış. Dolayısıyla yeni sezonda Starlight, Supersonic ve Hughie arasında geçen bir aşk üçgenine şahit olma olasılığımız oldukça yüksek.

Dizinin üçüncü sezon çekimlerinin sone erdiği onaylanmış olsa da dizinin yeni sezonunun yayımlanma tarihi henüz resmi olarak belli olmadı. Dizinin resmi Twitter hesabında yeni sezon tarihi 2033 olarak açıklanmış olsa da bu tarihin resmi çıkış tarihi olmadığı düşünülüyor. Üçüncü sezonunun çekimleri Şubat ayı içerisinde başlayan The Boys, 7 ay süren çekimleri sebebiyle üçüncü sezonu için seyircilerin büyük beklentisini üstlenmiş durumda.

Hakkında Berfin ERGİN

Az şey bilip çok şey söyleyen bir sinema tutkunu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir