Anasayfa > Sanat Haberleri > The Flash 7. Sezon Kötü Adamını Görücüye Çıkardı

The Flash 7. Sezon Kötü Adamını Görücüye Çıkardı

The Flash 7. Sezon kötü kahramanı Psych görüntüleri ortaya çıktı. Karakter Türk asıllı Kanadalı Ennis Esmer taradından canlandırılacak.

The Flash dizisi 7. sezona dayanmasına rağmen popülerliğini sürdürüyor. Flash dizisinin yeni sezonu pandemi sebebiyle sekteye uğramış ve bir yıla yakın ara vermek durumunda kalmıştı. Nihayet yeni sezon 2 Mart 2021’de yayınlanmaya başlayan dizi beş bölümü geride bıraktı. 6. sezonu alelacele toparlamak zorunda dizinin, 7. sezonda hayranların taleplerine cevap verip veremeyeceği büyük bir merak konusuydu. Ancak şu an için, her şey yolunda görünüyor ve dizinin 8. sezonu için de anlaşmaya varıldı.

Dizinin yapımcısı Eric Wallace daha önceden yaptığı bir açıklamada, Flash’ın karşılaşacağı karakterlerin giderek daha kötü ve daha güçlü olacağını belirtmişti. Flash dizisinin yıllardır ekranlarda olduğu hesaba katıldığında bu stratejinin izleyiciyi için daha memnun edici olduğunu söylemek mümkün.

The Flash Filmi Batman Karakterleri Belli Oldu

Diziden gelen son haber, kadroya yeni dahil olan kötü kahraman Psych. The Flash 7. sezon kadrosuna dahil olan kötü adamı Türk asıllı Kanadalı oyuncu Enis Emmer canlandıracak. Psych’ın güçleri arasında herkesin korku ve endişelerini güçlendirmesi bulunuyor. Bu nedenle Barry Allen’ın dışarıdaki bir düşman yerine, içerideki bir düşmanla savaşacağı anlaşılıyor. Kendi korkularıyla yüzleşmek, hikayecilikte işlenen ve sevilen bir tema. Flash’ın kendi cehennemiyle imtihanı nasıl olacak, önümüzdeki günlerde ve bölümlerde göreceğiz.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir