Anasayfa > Sanat Haberleri > The Flash Filmi Batman Karakterleri Belli Oldu

The Flash Filmi Batman Karakterleri Belli Oldu

2022 yılında çıkacak The Flash filmi Batman karakterleri belli oldu. Film hakkında detaylar, yıldız isimler ve dahası haberimizde.

DC Films başkanı Walter Hamada’nın New York Times sitesine verdiği röportaja göre 2022 yılında gelecek The Flash filmi Batman karakterleri belli oldu. The Flash ve diğer projeler hakkında açıklama yapan Hamada, dizide Batman karakterlerini canlandıracak isimleri de açıkladı.

Hamada tarafından gelen açıklamaya göre The Flash filminde Batman karakterlerini canlandıracak isimler Ben Affleck, Michael Keaton ve Robert Pattinson. Farklı evrenlerden 3 farklı Batman’in bir araya geleceği filmde bu karakterleri aynı anda aynı sahnede görüp göremeyeceğimiz ise merak konusu.

Yapılan açıklama DC Films’in Marvel Cinematic Universe’ten çalınmış bir fikir ile ortaya çıktığı eleştirilerini getirdi. Walter Hamada ise süper kahraman filmleri izleme konusunda tecrübeli olan izleyicilerin farklı evrenleri bir araya getirme fikrini anlayacaklarını düşündüğünü belirtiyor.

Robert Pattinson Batman Kostümü İle İlk Kez Karşımızda!

Robert Pattinson’ın Batman karakterini canlandıracağı Batman filmi 2022 yılında çıkıyor. Bu filmdeki Batman karakteri Earth 2 isimli bir dünyada yer alacak. Fakat The Flash filminde ise Earth 1 ve Earth 2 dünyaları bir araya geliyor. Süper kahraman filmleri izlemeyi seven insanlar olarak biz de iyisiyle kötüsüyle bu filmleri heyecan içinde bekliyoruz.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir