Anasayfa > Sanat Haberleri > The Last of Us Dizi Kadrosu Bir İsme Daha Kavuştu

The Last of Us Dizi Kadrosu Bir İsme Daha Kavuştu

HBO tarafından ekranlara getirilecek olan The Last of dizi kadrosu önemli karakterlerden birine hayat verecek olan yeni oyuncusuna kavuştu.

2013 yılında ilk oyunu çıkış yapan ve oyuncuların gönlünde adeta taht kurmayı başarmış olan PlayStation özel oyunu The Last of Us aradan geçen yıllara rağmen hala etkisinden kurtulamadığımız yapımlardan. İkinci oyunu ile geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan ve pek çok törende ödülleri silip süpürerek de başarısını ortaya koymuş olan yapım bizleri The Last of Us‘ın özlediğimiz dünyasına geri götürüyordu. Yine etkileyici bir hikaye ile karşımıza çıkan yapım bu konuda pek çok tartışma yaratsa da oyuncuları etkilemeyi başardı. Böylesine başarılı bir hikaye ve etkileyici bir dünyanın farklı uyarlamalarla karşımıza çıkması da kaçınılmazdı. Geçtiğimiz aylarda ilk ayak sesleri duyulan The Last of Us dizi uyarlamasının kadrosu yeni bir isme daha kavuştu.

The Last of dizi kadrosu

İddia: The Last of Us Remake PlayStation 5 İçin Geliştiriliyor!

HBO‘da izleyicilerle buluşacak olan The Last of Us dizi uyarlamasında Joel karakterini Game of Thrones dizisinde Oberyn Martell olarak tanıdığımız Pedro Pascal üstleniyor. Ellie karakterine ise yine Game of Thrones‘dan tanıdığımız ve Lyanna Mormont’u canlandıran Bella Ramsey hayat verecek. Gelen yeni bilgiler Merle Dandridge’in ise karşımıza Malene olarak çıkacağını gösteriyor. Dizinin senaryosu ve yaratım süreci de emin ellerde. Senaryonun başında bizzat The Last of Us‘ın yaratıcılarından olan Neil Druckman oturacak. Druckman aynı zamanda yapımcılık görevini de üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Kantemir Balagov oturuyor olacak. Hayranların daha şimdiden sabırsızlıkla bekledikleri dizinin yayın tarihi ise henüz gizemini koruyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir