Anasayfa > Sanat Haberleri > The Mandalorian 2. Sezon İçin Tarih Belli Oldu

The Mandalorian 2. Sezon İçin Tarih Belli Oldu

İzleyicilerin merakla beklediği The Mandalorian 2. sezon için yayın tarihi resmi ağızlar tarafından nihayet açıklandı. Detaylar haberimizde.

Son yılların en başarılı Star Wars işlerinden biri olarak görülen The Mandalorian hem izleyiciler hem de eleştirmenler tarafından oldukça iyi yorumlar ile karşılanmıştı. Disney+ platformunda yayınlanan ve ilk sezonu toplamda 9 bölümden oluşan dizi gerek hikayesi, gerek yaratılan atmosferle oldukça ilgi çekmişti. Elbette ki tüm bunların yanı sıra özellikle internet üzerinde kendine popülerlik kazanmayı başarmış olan ”Baby Yoda” yada dizideki adı ile ‘‘The Child” izleyiciler tarafından övgü dolu yorumlar almıştı.

Disney+ tarafından The Mandalorian 2. sezon hakkında daha önce yapılan açıklamalar yeni sezonun 2020 yılının sonbahar aylarında karşımıza çıkacağını netleştirmiş olsa da kesin yayın tarihi bu açıklamalarda belirtilmemişti. Dünyayı etkisi altına almış olan COVID-19 pandemisi sebebiyle de birçok yapımın ertelenme haberlerinin ardından The Mandalorian 2. sezon için de kötü haberler beklense de durum öyle olmadı. Yapılan açıklamaya göre dizinin yeni sezonu 30 Ekim tarihinde ekranlarda olacak.

Merakla beklenen yeni sezonda ayrıca Star Wars evreninin ikonik karakterlerinden olan Boba Fett de dizi içerisinde ilk kez izleyicilerin karşısına çıkacak. Elbette ki yeni sezon hakkında en çok merak edilen konuların başında ise The Child‘ın başına neler geldiği. İlk sezonu ile hayranların Star Wars açlığını gidermeyi başarmanın yanı sıra kalitesini de kanıtlamış olan The Mandalorian bakalım yeni sezonu ile de aynı başarısını devam ettirebilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir