Anasayfa > Sanat Haberleri > The Mandalorian İkinci Sezon İçin Yeni Fragman Yayınlandı

The Mandalorian İkinci Sezon İçin Yeni Fragman Yayınlandı

Bu yılın en başarılı işleri arasında gösterilen The Mandalorian ikinci sezon ile çok yakında karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezon için yayınlanan yeni fragman da bizlerle. Detaylar haberimizde.

Disney+ platformunda yayınlanan ve Star Wars evrenine dair son yıllardaki en iyi işlerden biri olarak gösterilen The Mandalorian hayranlar ve eleştirmenler tarafından oldukça iyi eleştiriler ile karşılanan ilk sezonun ardından 30 Ekim Cuma günü yeni sezonu ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Buluşmaya artık sayılı günler kalmışken The Mandalorian ikinci sezon için yepyeni bir fragmanla karşımıza çıktı ve zaten heyecanlı olan hayranların yeni sezona dair meraklarını bir kat daha arttırdı.

Bebek Yoda olarak da bildiğimiz The Child‘ın kendi türüne kavuşturulma çabalarına bol bol şahit olacağımızı gösteren yeni fragmanda ikilimiz yine başta İmparatorluk güçleri olmak üzere birçok zorluk ile mücadele edecekler. Ancak görünüşe göre yeni müttefikler de bu maceralarında onlara yardımcı olacaklar. Heyecanın bir kez daha dorukta olacağı The Mandalorian ikinci sezonu ile birlikte bakalım ilk sezonunda yakaladığı başarıyı sürdürebilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir