Anasayfa > Sanat Haberleri > The Stand Teaser Trailer Yayınlandı ve Kaldırıldı

The Stand Teaser Trailer Yayınlandı ve Kaldırıldı

The Stand teaser trailer yayınlandı. Stephen King’in sevilen eserlerinin ekrana uyarlanacak olması, yazarın hayranlarını heyecanlandırdı.

Stephen King‘in en sevilen eserlerinden biri olan The Stand’in CBS tarafından ekrana uyarlanacağı haberi, yazarın hayranları ve bilim kurgu tutkunları arasında heyecanla karşılanmıştı. 30 Ağustos’ta yapımla ilgili ilk teaser yayınlandı.

The Stand, salgın hastalıktan sonra dünyada kalan bir avuç insanın iyi ve kötü arasındaki mücadelesini konu ediniyor. Orjinal roman 1978 senesinde yayınlanmıştı ve Stephen King’in en başarılı bilim kurgu romanları arasında kabul ediliyor. Kitabın ana kahramanı ise, 108 yaşında bir kadın olan Mother Abagail. Alışılmışın dışındaki bu protagonisti, Sister Act ve Star Trek: The Next Generation‘daki rolleriyle ikonlaşan Whoopi Goldberg‘in canlandıracak olması da oldukça güzel bir detay.

Adaptasyonda, Randall Flagg karakterini Alexander Skarsgård canlandıracak. Oyuncu kadrosunun diğer elemanları arasında, James Marden (Stu Redman), Jovan Adepo (Larry Underwood) ve Amber Heard (Nadine Cross) gibi isimler de bulunuyor.

Teaser’ın yayınlanmasından bir süre sonra, video kaldırıldı. Deadline, Screenrant ve TvInsider gibi websitelerinde haber olan teaser, an itibariyle hiç bir yerde kullanılamıyor. Bununla birlikte, video yorumlara da kapatıldı. CBS’in bu kararının arkasında ne olduğuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. 30 Ağustos 2020’de yayına alınan teaser yanlızca 35.249 görüntüleme aldıktan sonra kaldırıldı.

Peki, The Stand teaser trailer neden kaldırıldı? Videonun büyük oranda beğeni alması, videonun beğenilmediği için kaldırılmış olabileceği ihtimalini zayıflatıyor. Ayrıca teaser haberinin yapıldığı bir çok internet sitesinde, teaserın başarılı olduğu yönünde yorumlar da yapıldı.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir