Anasayfa > Sanat Haberleri > The Witcher 2. Sezon Çekimleri Tamamlandı

The Witcher 2. Sezon Çekimleri Tamamlandı

Netflix’in popüler yapımları arasında bulunan The Witcher 2. sezon çekimlerinin sonuna gelindiği açıklandı. Detaylar haberimizde.

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski tarafından kaleme alınmış olan fantastik roman serisi bu zamana kadar pek çok farklı uyarlama ile karşımıza çıktı. İlk olarak yine Polonya merkezli bir firma olan CD Projekt Red tarafından 2007 yılında ilk oyunu piyasaya sürülmüş olan The Witcher serisinin 3. oyunu ise karşımıza 2015 yılında çıktı ve çok büyük bir popülerlik kazandı. Netflix yapımı olan The Witcher dizisi ise ilk sezonu ile karşımıza 2019 yılının son ayında çıkmıştı. İzleyiciler ve eleştirmenler tarafından genele manası ile olumlu yorumlarla karşılanmış olan dizinin en çok eleştiri alan yönü ise oyuncu seçimleri olmuştu.

The Witcher 2. Sezon ile Karşımıza Çıkmaya Hazır

Ünlü oyuncu Hanry Cavill‘in Geralt of Rivia olarak başrol koltuğunda oturduğu yapımın yeni sezon çekimlerinin tamamlandığı Netflix tarafından paylaşılan bir video ile hayranlara duyuruldu. Küresel pandemi sebebiyle çoğu yapım gibi çeşitli zorluklarla karşılaşılan set aşamasının ardından çekimler tamamlandı. Dizinin merakla beklenen ikinci sezonu içerisinde bulunduğumuz 2021 yılının son çeyreği içerisinde izleyiciler ile buluşacak.

Yeni Sezon Sürprizlere de Gebe

Heyecanlı ve temponun bir an olsun düşmediği ikinci sezonun ardından The Witcher 2. sezon ile işler daha da kızışacak. The Witcher evreninin karmaşık siyasi yapısı ve karakter ilişkilerinin daha çok göz önünde olacağı bu sezonda diziye kitap ve oyun serilerinden tanıdığımız bazı kilit karakterler de dahil olacak. Ayrıca dizinin pek çok izleyicinin kafasını bir hayli karıştırmış olan karmaşık zaman çizelgesi de bu sezon ile birlikte rayına oturacak. Bakalım The Witcher ilk sezonda aldığı olumlu yorumları bu sezon da toplamayı başarabilecek mi?

The Witcher’ın Zaman Çizelgesi Nasıl İşliyor?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir