Anasayfa > Sanat Haberleri > The Witcher 2. Sezon İçin Yeni Fragman Geldi!

The Witcher 2. Sezon İçin Yeni Fragman Geldi!

Netflix’in sevilen uyarlama dizisi The Witcher 2. sezon fragmanı ile nihayet karşımızda! Bakalım beklediğimize değecek mi?

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski‘nin roman serisi The Witcher bu zamana dek pek çok başarılı işe uyarlandı. Bunlardan en önemlilerinden birisi ise elbette ki Polonya menşeili oyun Firması CD Projekt Red tarafından geliştirilmiş olan oyun serisiydi. Oyun dünyasının en sevilen serileri arasında yer alan The Witcher, özellikle üçüncü oyunu ile oyuncuların kalplerinde apayrı bir yere sahip. Oyun serisinin yanı sıra Netflix tarafından dizi uyarlaması da yapılmış olan The Witcher serisi bu alanda da epey övgü toplayan bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. 2019 yılında ilk sezonu ile izleyici karşısına çıkmış olan yapım nihayet ikinci sezonu ile de karşımıza çıkmaya hazır.

The Witcher Son Dilek Nedir?

The Witcher 2. sezon çıkış tarihi Netflix tarafından açıklanmıştı. Kısa bir gönderi eşliğinde yapılan paylaşım 17 Aralık tarihinde Geralt of Rivia‘nın maceralarına kaldığımız yerden tanıklık etmeye devam edeceğimizi bize hatırlatıyor. Merakla beklenen ikinci sezonda Ciri ilk kez Kaer Morhen‘e adım atacak ve eğitimine başlayacak. Bunun yanı sıra kıtanın tüm halklarının da kaderleri bu sezonla birlikte biraz daha keskin çizgiler ile belli olmaya başlayacak. Tüm bu karmaşa içerisinde Geralt of Rivia ise nasıl bir yol izleyecek ikinci sezonla birlikte göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir