Anasayfa > Sanat Haberleri > The Witcher 2. Sezon Yapım Aşamasına Virüs Engeli!

The Witcher 2. Sezon Yapım Aşamasına Virüs Engeli!

Netflix’in popüler yapımlarından olan The Witcher 2. sezon yapım aşaması ekipteki pozitif vakalar sebebiyle durduruldu. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz yıl Netflix üzerinden izleyiciler ile buluşan ve başrol koltuğunda ünlü oyuncu Henry Cavill‘ın oturduğu The Witcher hem izleyiciler hem de eleştirmenler tarafından fena olmayan yorumlar ile karşılanmıştı. Andrzej Sapkowski‘nin dünyaca ünlü fantastik kitap serisinden uyarlanmış olan The Witcher 2. sezon ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ancak yapılan açıklamalara göre yeni sezonun prodüksiyon aşaması setteki COVID-19 vakaları sebebiyle durmuş vaziyette. Netflix kanadından yapılan açıklamada tüm prodüksiyon ekibine test yapılacağı ve güvenli bir ortam sağlanana kadar sürecin durdurulduğu söylendi.

The Witcher’ın Zaman Çizelgesi Nasıl İşliyor?

The Witcher 2. sezon yapım

Üstelik bu COVID-19’un The Witcher dizisini ilk etkileyişi de değil. Geçtiğimiz Mart ayında Nivellen karakterini canlandıran oyuncu Kristofer Hivju‘nun da testinin pozitif çıkması ile birlikte sete ara verilmişti. Merakla beklenen The Witcher 2. sezon için Netflix tarafından açıklanmış net bir yayın tarihi olmasa da dizinin yeni sezonu ile birlikte 2021 yılı içerisinde izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir