Anasayfa > Sanat Haberleri > The Witcher 3. Sezon Çekimlerine Başlandı

The Witcher 3. Sezon Çekimlerine Başlandı

The Witcher 3. sezonun geleceğini biliyorduk, popüler uyarlamanın yeni sezonunun çekimlerine çoktan başlanmış olabilir. Redanian Intelligence, The Witcher dizisinin yapımcısının paylaştığı bazı Instagram gönderilerini gün yüzüne çıkardı. Gönderilerde setten bazı fotoğraflar bulunuyor.

Halo Dizisi İçin Yeni Fragman Yolda

Netflix orijinal yapımı olan The Witcher dizisi, Polonyalı başaralı fantazi yazarı Andrzej Sapkowski‘nin kaleme aldığı kitap serisinin bir uyarlaması. Oyun uyarlamasından sonra iyiden iyiye popüler olan Witcher evreni, bu Netflix projesiyle daha geniş kitlelere ulaşmış, dizi ise izleyicilerin hatırı sayılır bir kısmından oldukça iyi eleştiriler almıştı. Dolayısıyla The Witcher 3. sezonun ne zaman izleyiciye sunulacağı büyük merak konusu.

Dizinin yeni sezonu için şimdilik bir bilgi verilemese de dizinin 3. sezon çekimlerine başlandığını kesin olarak söyleyebiliriz.

The Witcher 3. Sezon Setinden Bazı Görüntüler

3. sezonun çekim sürecine başlandığının en büyük kanıtları tabii ki Netflix’s The Witcher projesinin yapımcısı Steve Gaub‘un kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar. Yeni sezon için heyecanını açıkça belirten Gaub, paylaştığı gönderilerde yeni sezon için oldukça iddialı görünüyor.

the-witcher-3-sezon-cekimlerine-baslandi
Sezon 3. İşte başlıyoruz.

Gaub‘un 14 Ocak‘ta paylaştığı gönderide açıkça görebiliyoruz ki 3. sezon çekimleri sessiz sedasız bir şekilde başlamış.

the-witcher-3-sezon-cekimlerine-baslandi

 

Söz konusu paylaşımlarını hepsine ulaşmak için Yapımcı Steve Gaub‘un kişisel Instagram hesabına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

3. Kitaptan Uyarlanacak

The Witcher‘ın yeni sezonu hakkında 2021’in aralık ayında edindiğimiz bilgileri tekrarlamakta fayda var. The Withcer‘ın 2. sezonu, 17 Aralık 2021’de yayımlanmış, Netflix’s The Witcher‘ın baş yapımcısı ve showrunner’ı olan Lauren Schmidt Hissrich, yaptığı açıklamada 3. sezonun senaryosunun ufak detaylar hariç tamamlandığını belirtmişti. Ayrıca yeni sezonun şimdiye kadar yayımlanan sezonlar arasında en büyüğü olacağını belirten Hissrcih de tıpkı Steve Gaub gibi iddialı görünüyor.

Yine Lauren Schmidt Hissrich‘in aktardığına göre 3. sezon, serinin en aksiyonlu kitabı olan “Nefret Çağı”ndan uyarlanacak. Kitaba ne denli sadık kalınacağı bilinmese de aksiyonun bol olacağı bir sezonun Witcher hayranlarını beklediğini söylemek yanlış olmaz.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir