Anasayfa > Sanat Haberleri > The Witcher Dizisinin Yeni Nilfgaard Zırhları Ortaya Çıktı

The Witcher Dizisinin Yeni Nilfgaard Zırhları Ortaya Çıktı

The Witcher dizisinin 2. sezon çekimleri esnasında yeni Nilfgaard zırhlarını da görme şansını elde ettik. Detaylar haberimizde.

Andrzej Sapkowski tarafından kaleme alınmış olan The Witcher serisi geçtiğimiz yıl karşımıza bir de Netflix dizisi olarak çıkmıştı. Dizi kendine dayanak noktası olarak The Witcher‘ın kitap serisini alırken popüler oyun serisinden de esinlenmeler taşıdığı gözlerden kaçmıyordu. İlk sezonunu geride bırakan dizinin ikinci sezonu için çekimler devam ediyor, bunun yanı sıra The Witcher şimdiden 3. sezon onayını da kapmış durumda.

Dizinin 2. sezonunun çekimlerinden gelen fotoğraflar da hayranları heyecanlandıracak cinsten. Geçtiğimiz sezon yayınlanmadan önce gelen set görüntülerinde en çok eleştirilen konulardan biri Nilfgaard askerlerinin zırhları olmuştu. Yapımcılar zırhların dizi içerisinde bu kadar kötü görünmeyeceklerini söylemiş olsalar da zırhlar yine de eleştiri oklarına hedef olmaktan kurtulamamışlardı. Dizinin devam eden ikinci sezon çekimlerinden sızan fotoğraflar ise yapımcıların izleyicilerin eleştirilerine kulak verdiklerini gösteriyor.

yeni Nilfgaard

Fotoğrafta Eamon Farren tarafından canlandırılan Cahir karakteri yeni Nilfgaard zırhı ile görülüyor. Yeni zırhın ise eskisine kıyasla daha ince bir işçilik ürünü olduğu açıkça fark ediliyor. Eski zırhın tamamen siyah renkleri yerine yeni Nilfgaard zırhında altın renginin de ağırlıkta olduğu göze çarpıyor.

The Witcher’da Son Dilek Nedir?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir