Anasayfa > Sanat Haberleri > The Witcher: Nightmare of the Wolf Resmi Tanıtım Fragmanı Paylaşıldı

The Witcher: Nightmare of the Wolf Resmi Tanıtım Fragmanı Paylaşıldı

The Witcher evreninde geçecek anime film The Witcher: Nightmare of the Wolf için resmî tanıtım fragmanı izleyicilerle paylaşıldı.

The Witcher dizisi, çıktığı andan itibaren Netflix’te büyük başarı elde etmişti. Bu başarı ise iki adet spin-off eserinin ve bir de yeni sezonun duyurulmasına önayak olmuştu. Bu spin-offlardan bir tanesi, The Witcher: Nightmare of the Wolf’tu. Bu animeden uzun süredir haber alamasak da geçtiğimiz haftalarda yapılan WitcherCon etkinliğinde çıkış tarihini küçük bir videoyla öğrenmiştik. Şimdi paylaşılan videoyla da Nightmare of the Wolf’a daha detaylı bakma şansı yakaladık.

The Witcher: Nightmare of the Wolf Tanıtım Fragmanı

Resmî tanıtım fragmanında, animeden bazı sahneleri görüyoruz. Vesemir’in gençliğini anlatacak olan bu anime filminde popüler efsungerin nasıl fakirlikten çıkıp başarılı bir Witcher olduğuna şahit olacağız.

İzleyiciler, bu yeni The Witcher eserinden umutlu. Birçok kişi, yakın zamanda biten Castlevania’nın yokluğunu hissettiği için bu animeden de Castlevania gibi başarılı olmasını bekliyor. Bakalım Netflix izleyicilerin beklentilerini karşılayabilecek mi?

The Witcher: Nightmare of the Wolf Hakkında

The Witcher evreninin demirbaşlarından olan Vesemir’in gençlik yıllarına odaklanacak olan bu anime film, 23 Ağustos 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Film, IMDb’ye göre 1 saat 21 dakika uzunluğunda olacak.

Beau DeMayo’nun senaryo yazarlığını üstlendiği animasyon filmin yönetmeni Kwang Il Han olacak.

Yönetmen Kwang Il Han, daha önce birçok animasyon eserin animasyon ve sanat departmanlarında çalışmış bir isim.

Yazar Beau DeMayo ise daha önce The Witcher dizisinde bir bölümü yazmış, iki bölümü ise yönetmiş.

Netflix’in The Witcher: Nightmare of the Wolf için izleyicilerle paylaştığı açıklama aşağıdaki şekilde.

“Fakirlikten kaçıp efsunger olan Vesemir, para ve onur için canavar avlıyor; fakat yeni bir tehdit ortaya çıkınca geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalıyor.”

The Witcher’ın İkinci Sezonu Ne Alemde?

The Witcher’ın uzun zamandır beklenen ikinci sezonunun çıkış tarihini de yakın zamanda öğrendik. Geralt ve Ciri’nin hikâyesi, 17 Aralık 2021 tarihinde kaldığı yerden devam edecek. Yeni sezonun tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir