Anasayfa > Sanat Haberleri > The Witcher Yaratık Ansiklopedisi 2. Bölümü Yayınlandı

The Witcher Yaratık Ansiklopedisi 2. Bölümü Yayınlandı

Netlix’in YouTube hesabı üzerinden yayınlanan The Witcher Yaratık Ansiklopedisi 2. bölümü ile izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Kitap serisi olarak hayatına başlayan ve ardından Polonyalı oyun firması CD Projekt Red tarafından oyun uyarlaması yapılan The Witcher dünya çapında bir üne kavuşmayı başarmıştı. Bu ün ve başarının ardından ise sevilen seri bu kez Netflix‘in ellerine teslim edilmiş ve dizi uyarlaması ile karşımıza çıkmıştı. Netflix üzerinde yayınlanan ilk sezonun ardından ikinci sezon çekimleri devam eden yapımın yeni sezonu ile 2021 yılı içerisinde izleyiciler ile buluşması bekleniyor.

Dizinin yeni sezonu için bekleyen hayranları unutmayan Netflix YouTube üzerinden The Witcher Yaratık Ansiklopedisi 2. bölümü ile karşımıza çıktı. İlk bölümü geçtiğimiz haziran ayı içerisinde yayınlanmış olan belgesel serisi bizlere The Witcher evreninde yer alan yaratıkları daha da yakından tanıma fırsatı sunuyor. Geralt‘ın maceraları boyunca karşılaştığı ve karşılaşacağı canavarları gözler önüne seren yapım aynı zamanda dizinin yarattığı evreni de tanımanın en iyi yollarından biri. Yaratıklara esin kaynağı olmuş olaylar ve halk hikayeleri de belgesel serisinde ele alınan konular arasında.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir