Anasayfa > Sanat Haberleri > Tim Burton’ın Yöneteceği The Addams Family Dizisi Wednesday Duyuruldu

Tim Burton’ın Yöneteceği The Addams Family Dizisi Wednesday Duyuruldu

Netflix için The Addams Family dizisi Wednesday’i duyurdu.Dizinin yönetmen koltuğunda ise Tim Burton var. Detaylar haberimizde.

1960’lı yıllardaki televizyon dizisi ile hayatlarımıza dahil olduktan sonra animasyon film ve video oyunu olarak da karşımıza çıkmış olan The Addams Family izleyiciler ile bir kez daha live-action dizi formatında, Netlix ekranlarında buluşmaya hazırlanıyor. Daha önce ortaya çıkmış olan proje Netflix‘in sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşım ile resmen duyurulmuş oldu.


Gotik ögeleri mizah unsurları ile başarılı bir biçimde harmanlayarak beyaz perdeye aktarmış olan The Addams Family‘nin dizi uyarlamasında yönetmen koltuğunun Tim Burton‘a emanet edilmiş olması hayranları heyecanlandırmış durumda. Edward Scissorhands, The Nightmare Before Christmas, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street gibi gotik unsurların ön planda olduğu başarılı yapımlar ile bilinen ünlü yönetmen Tim Burton Netflix ekranlarında yayınlanacak olan dizide Miles Millar ve Alfred Gough ile birlikte çalışacak. Daha önce Smallville’de senaristlik görevini üstlenmiş olan ikili Wednesday dizisinin yaratıcıları olmanın yanı sıra yönetici yapımcı olarak da projede yer alıyorlar.

Addams ailesinin küçük kızı olan Wednesday Addams‘ın maceralarını merkezine alacak olan dizi Wednesday‘in Nevermore Academy öğrencisi olarak geçirdiği zamanı konu alacak. Akademide ailesinden gelen doğaüstü yetenekleri üzerinde uzmanlaşmaya başlayacak olan Wednesday kendini bir dizi gizemin ve cinayetlerin de tam ortasında bulacak. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi ise şimdilik gizemini koruyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir