Anasayfa > Sanat Haberleri > Tom Holland Nathan Drake Olarak İlk Kez Karşımızda

Tom Holland Nathan Drake Olarak İlk Kez Karşımızda

The Uncharted’ın film uyarlamasında başrolü üstlenen Tom Holland Nathan Drake olarak setten ilk fotoğrafı paylaştı. Detaylar haberimizde.

Sevilen video oyunu serisi The Uncharted beyaz perdede de karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yapım süreci yılan hikayesine dönen, arka arkaya erteleme haberleri ile karşımıza çıkan filmin açıklanan son vizyon tarihi ise 16 Temmuz 2021. Popüler oyun serisinin filme uyarlanması ve oyuncu seçimi konusunda insanlar ikiye ayrılmışken Tom Holland geçtiğimiz gün Instagram hesabı üzerinden paylaştığı bir fotoğraf ile ilk kez Nathan Drake olarak karşımıza çıktı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

It’s nice to meet you, I’m Nate. #uncharted

Tom Holland (@tomholland2013)’in paylaştığı bir gönderi ()


Tom Holland‘ın başrol olarak seçilmesi özellikle oyuncunun hayranları tarafından çokça eleştirilen bir nokta. Oyunlarda karşımıza çıkan Nathan Drake karakterinden çok daha genç görünen Tom Holland‘ın karaktere hayat verirken nasıl bir performans sergileyecek bunu hep birlikte göreceğiz. Bu noktada filmin konusu yada geçeceği zaman diliminin belli olmadığını da göz önünde bulundurmakta fayda var. Kısacası yapım karşımıza oyunlarda görmediğimiz genç bir Nathan Drake çıkartarak karakterin hikayesinin başlangıcını da konu edinebilir.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir