Anasayfa > Sanat Haberleri > Tom Holland Uncharted Filmi Hakkında İddialı Konuştu

Tom Holland Uncharted Filmi Hakkında İddialı Konuştu

Tom Holland Uncharted filmi hakkındaki sorulara yanıt verirken cevapları ile filme dair beklentilerimizi yükseltti. Detaylar haberimizde.

Yapım aşaması adeta yılan hikayesine dönen Uncharted filmi değişen altı yönetmen ve vizyon tarihinde meydana gelen sayısız ertelemenin ardından en azından şimdilik 2021 yılının Temmuz ayında vizyona girecek gibi görünüyor. Filmin başrolü olan Tom Holland ise Uncharted filmi hakkında bu kadar olumsuzluğa rağmen umutlu görünüyor. Instagram canlı yayını esnasında film hakkında konuşan Holland ”Film çekimleri çok iyi gidiyor. Hayalimdeki her şeyin toplamı gibi. Oyunları daha önce oynadınız mı bilmiyorum ama ben çok büyük bir hayranıyım, ve her şey çok iyi gidiyor” ifadelerini kullandı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Tom Holland (@tomholland2013)’in paylaştığı bir gönderi ()


Tüm bu açıklamalara ek olarak oyuncunun geçtiğimiz açıklamalarını da göz önünde bulunduracak olursak Tom Holland Uncharted filmi için gerçekten büyük beklentiler taşıyor gibi görünüyor. Şubat ayında yaptığı açıklamalarda bu zamana kadar okuduğu senaryolar içinde en iyilerinden birinin Uncharted filmi senaryosu olduğunu söyleyen genç oyuncu sürekli ertelenme haberleri ile gündeme gelen film konusunda iyimserliğinden bir şey kaybetmiş değil.

”Uncharted’ın birçok video oyunu filminin sunmadığı şeyi, oyunların köken hikayelerini sunduğunu düşünüyorum. Oyunları oynamış olsanız bile filmde olacakları görmediniz, oynamadıysanız da filmin tadını çıkartabilirsiniz. Bu filmi yapmak için çok heyecanlıyım” sözlerini kullanan genç oyuncu film hakkında oldukça umutlu. Bakalım vizyona girmesi ile birlikte Uncharted filmi hakkında izleyicilerin yorumları nasıl olacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir