Anasayfa > Sanat Haberleri > Tomb Raider 2 Filmi İçin Süresiz Erteleme Kararı

Tomb Raider 2 Filmi İçin Süresiz Erteleme Kararı

Yeni serinin ilk filmi ile karşımıza çıkan Lara Croft’un macerasını devam ettirecek olan Tomb Raider 2 filmi için süresiz iptal kararı verildi. Detaylar haberimizde.

Beyaz perde macerası ünlü oyuncu Angelina Jolie‘nin başrolü üstlendiği Lara Croft: Tomb Raider filmi ile 2001 yılında başlayan Lara Croft 2003 yılında ise The Cradle of Life filmi ile izleyicilerin karşısına yeniden çıkmıştı. Döneminde çıkan oyun uyarlaması filmlere göre başarılı sayılabilecek filmler yine de beklentileri karşılayamamış ve Lara‘nın sinema macerası iki filmle sonlanmıştı, ta ki 2018 yılına kadar. Oyun serisinde yepyeni bir Lara Croft görmemiz ile birlikte bu Lara beyaz perdeye de Tomb Raider filmi ile adım attı.

Tomb Raider 2 filmi

Filmin genel olarak fena olmayan yorumlar ile karşılanmasının ardından gözler ikinci filme çevrilmiş durumdaydı ki yapımcı şirket olan MGM kanadında gelen açıklamalar bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Daha önce Tomb Raider 2 filmi için vizyon tarihini 19 Mart 2021 olarak açıklamış olan şirket yeni bir açıklama ile filmin süresiz olarak ertelendiğini duyurdu. Filmin ertelenmesi konusundaki gerekçe olarak ise tüm dünyayı etkisi altına almış olan küresel pandemi gösterildi.

Tomb Raider 2 filmi her ne kadar süresiz olarak ertelenmiş olsa da ilk filmin ve oyun serisinin elde ettiği başarının ardından mutlaka karşımıza çıkacaktır. COVID-19 sebebiyle birçok yapımdan gelen erteleme haberleri can sıkıcı olmaya başladıysa da böylesine büyük bir marka için planların tamamen iptal edilmesi söz konusu olmayacaktır.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir