Anasayfa > Sanat Haberleri > Train to Busan: Peninsula Fragmanı Yayınlandı

Train to Busan: Peninsula Fragmanı Yayınlandı

Son yılların en çok ses getiren zombi temalı yapımlarından olan Train to Busan’ın devam filmi Train to Busan: Peninsula fragmanı paylaşıldı. Detaylar haberimizde.

2016 yılında vizyona giren Güney Kore yapımı başarılı zombi temalı aksiyon filmi Train to Busan türünün öne çıkan örnekleri arasına kısa bir sürede dahil olmayı başarmıştı. Yönetmen koltuğunda Yeon Sang-ho‘nun oturduğu yapım Kore sinemasının son yıllardaki başarısının da temel taşlarından birini oluşturuyor.

2016 yapımı ilk filmin ardından devam filmi Train to Busan: Peninsula‘nın da çekimlerine başlandığı duyurulmuştu. İlk filmdeki olaylardan dört yıl sonrasını anlatacak olan devam filminde bu kez farklı bir hikayeye şahit olacağız. Salgının dünya geneline yayıldığı ve hükümetlerin varlıklarını koruyamadıkları bir senaryo ile karşımıza çıkacak olan Train to Busan: Peninsula fragmanı ile sizleri baş başa bırakalım.

Bir görev üzerine zombilerle dolu Seul şehrine gitmesi gereken bir askerin başından geçenlere şahit olacağımız film için henüz resmi olarak belirtilmiş bir vizyon tarihi yok. Ancak filmin çekimlerinin Covid-19‘dan etkilenmediği iyimser bir senaryoyu göz önüne alacak olursak filmin bu yaz aylarında izleyiciler ile buluşacağı tahmin ediliyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir