Anasayfa > Sanat Haberleri > Uma Thurman Kill Bill Kıyafeti Hakkında Konuştu

Uma Thurman Kill Bill Kıyafeti Hakkında Konuştu

Uma Thurman Kill Bill kıyafeti ile ilgili yıllar sonra konuştu. Oyuncunun yaptığı açıklamaya göre filmdeki kostümünü hiç ama hiç sevmemiş.

Uma Thurman’ın en iyi tanındığı filmlerden biri Quentin Tarantino’nun sevilen eserlerinden Kill Bill. Bir kadının intikamını konu alan film serisiyle ikonik hale gelen Thurman, filmde giydiği kıyafetle ilgili yıllar sonra açıklama yaptı. Reel Blend’e konuşan yönetmen Tarantino’nun röportajı, Cinema Blend sitesinde yayınlandı. Bu habere göre Thurman, kıyafetinden o kadar mutsuzmuş ki, sarı kıyafetten “muzlu lolipop” olarak bahsediyormuş. Thurman’ın muz aromalı lolipopa benzettiği kıyafet, oyuncu her ne kadar beğenmese de sinema tarihinin en ikonik kıyafetlerinden biri olarak biliniyor.

Tarihin En İyi Aksiyon Filmleri

Yönetmenin bu durumdan memnuniyetsizliği de röportaja yansıyan detaylar arasında. Uma Thurman’ın kıyafeti beğenmemesinin sebebi aksiyon filmleri kültürünün yetersiz olmasından ve Bruce Lee’yi tanımamasından ileri geldiğini söyleyen yönetmen, Thurman’ın kıyafetin ne sembolize ettiğini anlamamasından yakındı. Thurman ise belli ki kıyafetin sembolize ettiği şey ne olursa olsun, cart sarı bir takım elbiseden daha iyi olabileceğini düşünüyordu.

Quentin Tarantino, Kill Bill konseptini orjinal olarak tek film olarak planlamıştı. Ancak filmin yakaladığı popülerite ve başarı diğer filmi de beraberinde getirmişti. Tarantino’nun üçüncü bir film üzerinde çalıştığı biliniyor. Ancak Thurman’ın bu filme dönmesi imkansız. İkili arasındaki ilişkiler Thurman’ın Tarantino’yu tacizle suçlamasından sonra kopma noktasına gelmişti. Aksiyon filminin setinde güvenlik tedbirlerinin yeterince alınmaması sebebiyle de sorun yaşayan oyuncunun, Tarantino’nun yönettiği hiçbir sete dönmeyeceği aşikar.

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir