Anasayfa > Sanat Haberleri > Uncharted Filmi 2022 Yılına Ertelendi

Uncharted Filmi 2022 Yılına Ertelendi

Özellikle oyuncular tarafından merakla beklenen Uncharted filmi 2022 yılına ertelendi. Pek çok film için daha erteleme kararı alındı. Detaylar haberimizde.

Naughty Dog tarafından PlayStation‘a özel olarak geliştirilen Uncharted serisi son yıllara damga vurmayı başaran yapımlardan olmuştu. Nathan Drake adlı bir hazine avcısının maceralarına şahit olduğumuz serideki esprili ana karakterimize 2016 yılında Uncharted 4: A Thief’s End ile veda etmiştik. Ancak bu veda Nathan Drake‘i hayatlarımızdan tamamen çıkartmadı. Başrolünde Spider-Man olarak da tanıdığımız Tom Holland‘ın bulunduğu Uncharted filmi arka arkaya gelen erteleme haberleri ile bir kez daha gündemde.

Uncharted filmi 2022

İlk olarak 2020 yılının Aralık ayında vizyona gireceği açıklanan film için daha sonra vizyon tarihi olarak 5 Mart 2021 tarihi zikredilmişti. Daha sonra bu tarihte de değişikliğe gidilerek filmin yeni vizyon tarihi 16 Temmuz 2021 olarak açıklanmıştı. Ancak evdeki hesap yine çarşıya uymadı. Uncharted filmi bu kez de Sony cephesinden yapılan açıklamalar ile 11 Şubat 2022 tarihine ertelendi. Filmin ertelenmesinin ardındaki en büyük etkenlerden biri olarak ise küresel pandeminin sinema salonlarının açılmasını zorlaştırması gösteriliyor.

Planlanan yeni vizyon tarihi olan 11 Şubat 2022‘ye kadar sinema salonlarında durum normale döner mi bilinmez ancak Sony bazı diğer filmlerinde de vizyon tarihi değişikliklerine gitti. Morbius 21 Ocak 2022‘ye, Peter Rabbit 2: The Runaway 11 Haziran 2021‘e, Ghostbusters: Afterlife 11 Kasım 2021‘e ve Cindirella ise 16 Temmuz 2021‘e ertelenmiş durumda.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir