Anasayfa > Sanat Haberleri > Uncharted Filmi Ertelendi (Evet Yine!)

Uncharted Filmi Ertelendi (Evet Yine!)

Vereceğimiz haber eminiz ki kimseyi şaşırtmayacaktır ancak yine de bildirmek istiyoruz, Uncharted filmi ertelendi. Detaylar haberimizde.

Geliştirici koltuğunda Naughty Dog‘un oturduğu ve en popüler PlayStation özel serilerinden olan Uncharted‘ın beyaz perdeye uyarlanacağı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Oyun serisinin ana karakteri Nathan Drake‘i ve maceralarını beyaz perdede izleme fikri hayranları da ikiye bölmüştü. Bir grup oyuncu bunun iyi bir fikir olmadığını, serinin ruhunu kaybedeceğini düşünürken bazı hayranlar ise Uncharted‘ı sinemada görmek konusunda bir hayli heyecanlıydı. Vizyon tarihinde meydana gelen pek çok değişikliğin ardından açıklanan son tarih 11 Şubat 2022 olmuştu. Ancak bu tarih üzerinde de bir değişikliğe gidildi ve Uncharted filmi bir kez daha ertelendi.

Uncharted Filmi 2022 Yılına Ertelendi

Uncharted filmi ertelendi

Bu kez öncekilere kıyasla çok daha ufak bir erteleme ile karşı karşıya kalan filmin yeni vizyon tarihi 18 Şubat 2022 olarak açıklanmış durumda. Bu da filmi görmek için bir hafta daha fazla bekleyeceğimiz anlamına geliyor. Filmin niçin böyle bir erteleme ile karşı karşıya kaldığı resmi olarak açıklanmamış olsa da tahminler ABD‘de 13 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşecek olan Super Bowl sebebiyle bu kararın verildiği yönünde yoğunlaşmış durumda. Gelecek yılın ilk çeyreğinde karşımıza çıkacak olan filmin başrol koltuğunda genç ve yetenekli oyuncu Tom Holland oturuyor. Bunun yanı sıra Antonio Banderas, Mark Wahlberg, Sophia Ali ve Tati Gabrielle gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Ruben Fleischer üstleniyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir