Anasayfa > Sanat Haberleri > Uncharted Yeni Fragmanı Yayımlandı

Uncharted Yeni Fragmanı Yayımlandı

Uncharted yeni fragmanı ile oyun severleri ve sinema severleri bir araya getirmeye hazır olduğunu gösterdi. Film 18 Şubat’ta geliyor!

Tom Holland’ın başrolünde olduğu, ünlü oyun serisi Uncharted’dan sinemalara aynı isimle uyarlanan Uncharted, yakında sinemalara geliyor. Macera dolu oyunu oyun severler mutlaka hatırlayacaktır, oyunun aksiyon dolu dünyası şimdi sinemaya uyarlanıyor, üstelik filmin başrolünde Uncharted serisinin hayranı Tom Holland var. Genç aktörü Spider Man filmlerinden tanıyoruz. Daha önce katıldığı bir röportajda gelecekte bir Uncharted filminde oynamak istediğini belirten Holland, sonunda hayaline ulaşacak.

John Wick 4’ün Vizyon Tarihi Belli Oldu

Uncharted Yeni Fragmanı Yayımlandı

Sony Pictures YouTube hesabı üzerinden Uncharted için 2. fragmanı yayımladı. Tom Holland ve Mark Wahlberg’lü kadrosuyla tatmin edecek olan film, görsel efektleri ve bitmek bilmeyen aksiyonuyla Uncharted seyircilere heyecan dolu bir deneyim sunmayı umuyor. Filmin yayımlanan 2. fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Uncharted Ne Zaman Çıkıyor?

Uncharted filmi 18 Şubat’ta sinemalara geliyor. Film koronavirüs pandemisinin gidişatına bağlı olarak sinemalarda izlenebilir olacak. Eğer pandemi beklenmeyen bir yönde ilerlerse, yapımcılar filmi ertelemeyi veya online platformlardan yayımlamayı tercih edebilirler.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir