Anasayfa > Sanat Haberleri > Vampire Diaries Yönetmeninden Yeni Vampir Dizisi Geliyor

Vampire Diaries Yönetmeninden Yeni Vampir Dizisi Geliyor

Yeni vampir dizisi Vampire Academy yolunda hazırlıkların yapıldığı bilgisi geldi. Serinin hazırlığını Vampire Diaries yapımcıları üstlendi.

Mitolojinin eskimeyen fenomeni vampirler, beyazperdenin de favori konuları arasında yer alıyor. Vampirlerin Dracula ile başlayan sinema yolculuğu Alacakaranlık filmleriyle bir dönem gündemi epeyce meşgul etmişti. Kan emici dişleri, etkileyici görüntüleri nedeniyle arka plana atılan çekici canavarlar görünen o ki ekranları işgal etmeye uzun bir süre devam edecek. Deadline sitesinde yayınlanan bir habere göre, yeni bir vampir dizisi yolda. Vampire Diaries serisinin yapımcıları, yaptıkları işten memnun kalmış olacaklar ki Vampire Academy isimli yeni bir dizi üzerinde çalıştıklarını duyurdular.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Çıkış Tarihi Hala Muallak

Aslında Vampire Academy serisine, türün hayranları hiç de yabancı değil. Bu seri, bir çok vampir serisi gibi bir kitap adaptasyonu. Richelle Mead tarafından yazılan ve altı kitaptan oluşan serinin ilki 2007 yılında yayınlanmıştı. Bu serinin 2014 yılında filmi de çekilmişti. Filmde Rose Hathaway isimli insan ve vampir melezi en iyi arkadaşı olan Lissa Dragomir‘in koruyuculuğunu üstelniyor. Barıştan yana olan vampirlerin prensesi olan Lissa’nın korunmasını gerektiren olaylar ve sonuçları kitapların gidişatını belirliyor.

Vampire Diaries serisinin yapımcısı Julia Plec, stüdyonun kendisine hangi projeyle ilgili çalışmak istediğini sorduğunda aklına Vampire Academy’den başka bir seçeneğin gelmediğini söyledi. An itibariyle diziyle ilgili çok fazla detay bilinmiyor. Ancak kapsamlı olacağı belli olan yapımla ilgili detaylar önümüzdeki günlerde açığa çıkacaktır.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir