Anasayfa > Sanat Haberleri > Venom 2 İçin İsim Belli Oldu – Vizyon Tarihi Ertelendi

Venom 2 İçin İsim Belli Oldu – Vizyon Tarihi Ertelendi

Başrol koltuğunda yine Tom Hardy’i göreceğimiz Venom 2 hakkında yeni açıklamalar geldi. Detaylar haberimizde.

Hayranlar tarafından merakla beklenen ancak çıkışı ile birlikte beklediği başarıyı yakalayamayan ve eleştirilerin odağı olan Venom devam filmi ile normal şartlar altında bu senenin Ekim ayında karşımıza çıkacaktı.Ancak birçok yapım gibi Venom 2 yapım çalışmaları da COVID-19 salgınından etkilendi. Bir erteleme ile karşı karşıya olan film için yeni vizyon tarihi ve filmin çıkış yapacağı isim ise belli oldu.

Venom 2

2 Ekim 2020 olarak planlanan vizyon tarihi yeni açıklamalara göre 25 Haziran 2021 olarak değiştirilmiş durumda. Filmin ismi ise Venom: Let There Be Carnage olarak açıklandı. İlk filmin aldığı kötü eleştirilere rağmen Venom: Let There Be Carnage Venom‘un hikayesini devam ettirerek bu kötü gidişatı düzeltmeyi planlıyor.

Warner Bros. tarafından açıklanan bu erteleme haberi ile şirketin büyük bütçeli yapımlarının da neredeyse tamamı ertelenmiş oldu. Geçtiğimiz günlerde sizinle erteleme haberini paylaştığımız The Batman filmi de meraklı izleyicileri hayal kırıklığına uğratarak ileri bir tarihe ertelenmişti. Bakalım salgın sonrasında vizyona girmesi planlanan bu filmler beklediğimize değecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir