Anasayfa > Sanat Haberleri > Wisteria’nın Yönetmeni David Lynch Olacak

Wisteria’nın Yönetmeni David Lynch Olacak

Yeni Netflix orijinali Wisteria yolda. Hem de yönetmenlik koltuğunda usta sinemacı David Lynch ile birlikte.

Prodüksiyon aşamasının eğer bir erteleme olmazsa önümüzdeki yılın Mayıs ayında başlayacağı söylenen yeni dizi hakkında henüz oldukça az bilgiye sahibiz. Ancak dizinin yine David Lynch tarafından kaleme alınacağı da bilinenler arasında. Konusuyla ilgili henüz ortaya çıkan bir şey yok buna karşın dizinin stüdyo ortamında çekileceği ve bu konuda The Calvert Studios ile çalışılacağı biliniyor.

Usta yönetmenin çalışacağı oyuncular, dizinin bölüm sayısı ve bütçesiyle ilgili yorumlarsa tahmin boyutunu geçecek türde değil maalesef. 74 yaşındaki Amerika’lı yönetmeni geekler özellikle 1984 yapımı Dune filmiyle hatırlayabilirler. Bununla birlikte yönetmen hakkında usta bir dramacı olduğunu ve alışılanın dışında işler ortaya koyduğunu söylemek oldukça mümkün.

En İyi Aksiyon Filmleri Listemiz

Umarız önümüzdeki sene platforma eklenmesi beklenen dizi izleyicileri memnun etmesinin yanı sıra Netflix tarafından da sevilir. Bildiğiniz üzere Netflix dizilerle uzun dönemli anlaşmalar yapmamakta ve bundan dolayı Mindhunter gibi işler rafa kaldırılabilmekte.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir