Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic Tanıtıldı!

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic Tanıtıldı!

 Merkezi Pekin’de yer alan popüler Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, düzenlediği etkinlikte yeni kulaklık modeli Xiaomi Mi True Wireless Earhpones 2 Basic’i tanıttı. Kulaklıkla ilgili tüm detaylar haberimizde.

Xiaomi düzenlediği etkinlikte Xiaomi Mi TV Stick, Mi Curved Gaming Monitör gibi ürünlerin yanında yeni kulaklık modelini de tanıttı. Mi True Wireless Earphones 2 Basic olarak adlandırılan kulaklık tamamen kablosuz bir model olarak karşımıza çıkıyor. Daha önce Earbuds ve Airdots Pro gibi mdoeller ile kablosuz kulaklık piyasasında fiyat performans lideri olarak görülen Xiaomi, yine iddialı uygun fiyatıyla karşımıza Mi True Wireless Earhpones 2 Basic‘i çıkarıyor.

Xiaomi Mi TV Stick Tanıtıldı; İşte Tüm Detaylar!

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic Özellikleri

Mi True Wireless Earphones 2 Basic, kablosuz kulaklık modelleri ile oldukça popüler olan Apple’ın Airpods modellerine oldukça benzemekte ancak Apple’a göre daha keskin hatlara sahip olduğunu söylememiz mümkün. Xiaomi’nin daha önceki kablosuz kulaklık modellerinde şarj cihazı daha zarif bir hale getirilmiş ve kulaklıkların şarj kutusuna yatay bir şekilde konulması sağlanıyor. Airdots Pro modelinde kulaklıklar şarj kutusuna dik bir şekilde yerleştirilip mıknatıs yardımıyla sabit kalıyordu. Bu tasarımda da mıknatıslar bulunsa bile yatay şekilde yerleştirilme kutuyu oldukça zarif yapıyor. Kulaklıkların şarj kutusunda tamamen şarj edilme sonrası kullanım süresi 5 saat olarak açıklandı. Kutuyla birlikte 20 saate kadar kullanım süresi sunulabiliyor.

Xiaomi Mi True Wireless Earhpones 2 Basic

Xiaomi’nin Yeni Oyuncu Monitörü Tanıtıldı!

Kulaklıkların her biri 4.7 gram ağırlığında ve kutuyla birlikte cihaz toplam 50 gram ağırlığa sahip. Kulaklıkta bulunan ses sürücüsü 14.2 mm bir ses sürücüsü. Kulaklıkta gürültü engelleyici de bulunmakta. Cihazın çift mikrofonu sayesinde çevresel gürültü minimuma indirilebiliyor. Dokunmatik kontrol seçeneği de kulaklıkta mevcut. Kulak algılama sensörleri sayesinde kulaklığı kulağınızdan çıkardığınızda oynatılan medya otomatik olarak duruyor. Cihazda Bluetooth 5.0 kullanılıyor ve şarj kutusu USB Type-C ile ara birimiyle şarj edilebiliyor.

Xiaomi Mi True Wireless Earhpones 2 Basic Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Mi True Wireless Earhpones 2 Basic için henüz bir çıkış tarihi mevcut değil ancak fiyatı ile oldukça iddialı geliyor. Kulaklığın çıkış fiyatı özel olarak 29.99 Euro iken sonrasında ise 39.99 Euro fiyat etiketiyle çıkış yapacak. Cihazın ülkemize de gelmesi ve fiyat-performans oranı ile oldukça konuşulması bekleniyor.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir