Anasayfa > Sanat Haberleri > Yeni Birds of Prey Fragmanı Yayınlandı

Yeni Birds of Prey Fragmanı Yayınlandı

Yeni bir Birds of Prey fragmanı ile hayranların karşısına çıkan DC, bakalım bu film ile istediğini bulmayı başarabilecek mi? Detaylar haberimizde. 

DC Extended Universe içerisinde yer almaya hazırlanan ve bu evrenin şimdilik son halkası olan Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) yeni bir fragman ile hayranların karşısında. DC sinematik evrenine girişi ile bir anda ilgilerin odağı haline gelen Harley Quinn karakterini yine ana odak noktası olarak göreceğimiz filmde DC çizgi romanları ve animasyonlarından aşina olduğumuz bazı diğer kadın karakterleri de göreceğiz. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Birds of Prey fragmanı ile baş başa bırakalım.

Suicide Squad filmi ile beyaz perdede ilk kez izleyici karşısına çıkan Harley Quinn öncülüğünde bu kez de bir kadın çetesinin maceralarını izleyeceğiz. Huntress, Renee Montoya, Black Canary, Cassandra Cain ve elbette ki Harley Quinn‘den oluşan ekip Gotham‘ın karanlık sokaklarında Black Mask adı verilen kötücül bir oluşum ile mücadele edecekler. Başrolde Margot Robbie‘nin olduğu ve ülkemizde 7 Şubat 2020 tarihinde gösterime girecek olan film bakalım izleyicilerin beklentilerini karşılamayı başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir